Apámnak van joga hozzá hogy megnézze kivel és mit beszélek messengeren? 16L
Hogy őszinte legyek szerintem az a szülő borzalmas aki a saját majdnem nagykorú gyerekének a személyes üzeneteit olvassa,milyen jogon teszi ezt?Ahol ennyire nincsen meg a bizalom a gyerekkel szemben,az már veszett fejsze nyele......
Amúgy megnézném hogy az ilyen szülők mit szóltak volna ahhoz hogy ha anno,az ő személyes dolgaikat nézegette volna bárki ebben a korban....
Bár szerintem ezt hagyni sem kéne 16 évesen,ezzel a szülő átlép egy határt és nyugodtan lehet figyelmeztetni ezzel kapcsolatban,hiszen emiatt te még ugyan úgy tiszteled/szereted a szüleidet,de azért vegyék már észre hogy átléptek egy határt
Joga van hozzá, mert ő a szülőd (jogilag gondviselőd), ha hülyeségbe keveredsz, ő fog érte felelni!
Persze ettől még téged is kihallgatnak!
"Hogy őszinte legyek szerintem az a szülő borzalmas aki a saját majdnem nagykorú gyerekének a személyes üzeneteit olvassa,milyen jogon teszi ezt?Ahol ennyire nincsen meg a bizalom a gyerekkel szemben,az már veszett fejsze nyele......"
Figyeljcsak, nézd a másik oldalt is.
Nem mindenki professzionális szülő, és gyereknevelő, sok embernek szüksége van a visszajelzésre, hogy jól neveli e a gyermekét az adott korszakában, mert a gyerek is tud képmutató lenni, de amikor azt hiszi nem látják akkor őszinte a legtöbbször!
"Hogy őszinte legyek szerintem az a szülő borzalmas aki a saját majdnem nagykorú gyerekének a személyes üzeneteit olvassa,milyen jogon teszi ezt?Ahol ennyire nincsen meg a bizalom a gyerekkel szemben,az már veszett fejsze nyele......"
Hm, lehet ám hogy okkal nincs meg az a bizalom. Ez nem jutott eszedbe? Nem írt a világon semmi konkrétumot a kérdező. Mi van, ha egy lógós, drogos 16 éves, aki lop, csal, hazudik, amikor csak tud. Hát, értelmes szülő bizony belenézne az üzeneteibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!