Van két gyermekem egy számomra nagyszerű nőtől, de ugy érzem hogy a feleségemnek van valakie mert a telefonját se mutatja meg . Könyörgöm valaki segítsen valahogy abban hogy hogyan tudnék belenézni a messengerebe vagy az instagramjaba?
Én sem mutatom meg a telefonomat, pláne nem az
üzeneteimet, pedig nincs mit titkolnom. Ha rajonnek, hogy a férjem a privat dogáimban kupaszkodik, masnap mar adnam is be a valopert
Én sem mutogatom a férjemnek a telefonomat, pedig semmi titkolni valóm nincsen.
A féltékenykedés a legjobb kapcsolatokat is megöli, ugye tudod? Miből gondolod, hogy van valakije?
Eddig megmutatta a telefonját, csak "most hirtelen nem", vagy mi a helyzet, esetleg eddig nem tett rá kódot és belenéztél bármikor?
Szerintem inkább megbeszélni kellene, mint kétségbeesetten kémkedni próbálni a másik után és bizonyítékot találni-gyűjteni stb...
Ha már ezen gondolkodsz, akkor felesleges belenézni, nyilván tudod, hogy van valaki.
Mi sem szoktunk egymás telefonjában turkálni, de nem zavar, ha pl. a kezébe veszi a férjem, vagy bárki más. Vagy nekem is volt, hogy én vettem fel a telefonját, amikor csörgött. Nincs benne titok. Aki ennyire titkolja, annak van rejtegetni valója. Bele sem kell nézned ahhoz, hogy tudd.
Ha van közösen használt számítógép (notebook vagy asztali PC, Mac), akkor arra simán tudsz telepíteni olyan ingyen alkalmazást, ami minden billentyűleütést naplóz (keylogger). A naplófájl sima szöveges fájl, amiben keresel arra, hogy mikor gépelte be a felhasználónevét, azt követi a jelszó, előtte meg ha nem kedvencekből klikkeléssel választotta a facebookot vagy instagramot, akkor ezeket a szavakat is gépelte.
Viszont tudjad, hogy ez levéltitok megsértése bűncselekmény, Magánvádas, azaz ha feleséged ezt nehezményezné, akkor sem tesz az ügyben semmit rendőrség, ügyészség, ő fordulhatna bírósághoz, sikertelen békéltetés esetén pedig képviselhetné a vádat tárgyaláson.
Levéltitok megsértése
224. § (1) Aki
...
b) elektronikus hírközlő hálózat - ideértve az információs rendszert is - útján másnak továbbított közleményt kifürkész, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt elzárással büntetendő.
Hat en csak annyit mondok, hogy amikor sok evvel ezelott az akkori paromat tobbszor megcsaltam/ vagy masokkal flortolgettem irasban, nem engedtem a telefonom/gepem kozelebe , mert tartottam a lebukastol. A ferjemmel viszont mar tisztesseges voltam , es nem rejtegettem/rejtegetek elole semmit soha, igy egyaltalan nem zavar, ha pl az en telefonomon bongeszik. 🤷♀️
Akit zavar, ott van valami, kar mentegetozni. Vszinu hogy a feleseged is minimum chatelget vkivel. Azon kivul meg semmi ertelme igy nyomozni, kerd szamon kerek perec!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!