Van két gyermekem egy számomra nagyszerű nőtől, de ugy érzem hogy a feleségemnek van valakie mert a telefonját se mutatja meg . Könyörgöm valaki segítsen valahogy abban hogy hogyan tudnék belenézni a messengerebe vagy az instagramjaba?
Ha azon múlna a barátom nyugalma, boldogsága, hogy megnézheti-e a telefonomat, akkor én tuti megmutatnám. Ha szeretek valakit, akkor nem fogom direkt kétségek között tartani, meg élvezni, hogy szenved, hogy nem tudja, hogy mi van. Nem szoktuk nézegetni egymás telefonját, de ha kérné, akkor megmutatnám. Nem csinálnék belőle büszkeségi kérdést. Nekem fontosabb, hogy megnyugodjon, mint hogy belenézhet-e.
Aki nem mutatja meg, az titkol valamit.
Az én férjem sem olvas a telefonomba.
De nem azért, mert nem mutatom meg, hanem mert még sosem kérte!
Eszébe nem jut ilyen! Mi bízunk egymásban. Én sem olvasok a telefonjába.
Amúgy meg, ha a feleség megcsalja a férjét, hidd el, pikk-pakk kitörülné a telefonból, és nem derülne ki.
Ne a kütyükben kutakodj!!!
Nőként mondom, hogy 101% hogy van vmi...
Az exem is titkosított mindent, mikor megcsalt. Bár már aztán szakítottam vele es közünk se volt egymáshoz, mikor lett párom akkor fogta es adatkábellel kiszedte a telómból az adatokat...úgy, hogy ő titokban egy nővel már házas (!!!!) volt tehát abszolút semmi joga nem volt utánam kutakodni. Szóval ha a nő igy viselkedik akkor igen, van vkije.
Értem, ez esetben lehet, hogy tényleg van valami és beszél mással.
Ha konkrétan megnéznéd, belenéznél a beszélgetésbe, sajnos akkor se biztos hogy befolyásolni tudnád hogy ne tegye... Esetleg úgy gondolod, hogy az olvasottak alapján valahogy tudnál rá hatni?
15: ezek alapján biztosan van valakije. Nem kell bizonyíték.
Sajnos te hiába akarod megmenteni a házasságodat, ha ő nem. Ehhez két ember kell. Üljetek le, beszéljétek meg. Ha nem akarja folytatni, akkor el kell fogadni. Hidd el, jobb elvált szülők gyerekének lenni, mint egy hazugságokkal teli, látszatcsaládban felnőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!