Anyut már egy éve tanítom Facebookozni, Messengerezni. Ma ivott egy kis páleszt, össze-vissza küldözget betűket, emojikat különböző embereknek. Mi a fenét csináljak?
Akkor sem kell hülyének érezned magad. Attól, hogy mindenki tudja, hogy te nyitottál neki fiókot, azt is tudják, hogy ő kezeli. És csakis ő tartozik felelősséggel a tetteiért. Ez azért nem olyan dolog, amivel törőd kellene.
Esetleg ha egy percre leszakad róla, dugd el a telefonját, és mond azt, hogy ő tette el részegen, ne rajtad keresse.
Csak kapcsold ki, hogyha felhívja, ne csörögjön.
Holnap meg amikor kijózanodik, visszaadod neki, elmondod, hogy mi volt, és ő fogja szégyellni magát.
Köszi szépen a válaszokat. Csak tudjátok, az a bajom a helyzettel, hogy nem értik a többiek. Idősebb már, igazatok van, majd ő mossa kezeit helyettem. Eddig kijavítottam, amit félreírt a telefon, elküldte úgy, mert észre sem vette, hasonlók, ezért gondoltam, hogy ez nekem nekem is égő, mert nem javítok.
Ja, és valaki írta, hogy kamu. Nem. Mindenkinek ment a hasznos-jel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!