Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon rossz ötlet lenne...

Nagyon rossz ötlet lenne rákérdezni, hogy most akkor van-e féltestvérem?

Figyelt kérdés

Hat éve, amikor apu még alkoholista volt, anyuval állandóak voltak a veszekedéseik. (Azóta is együtt vannak, de minek... Senkinek nem jó így, de nem ez a lényeg)

Akkoriban hallottam egy fura mondatot a vitából, amiből az jött le, hogy apám megcsalta anyámat bőven azután, hogy én már megvoltam. És ha jól értettem akkor apám, a féltestvérének a feleségével lépett félre és lett gyerek is. Legalábbis azalapján amit hallottam ez jött le. És ez azóta motoszkál bennem. Apu tesója már nemél, azt akivel apám félreléphetett nem ismerem, szóval a szüleimet kellene megkérdezni, hogy most akkor mi van. Viszont tartok tőle, hogy rossz ötlet lenne.

Mit gondoltok?

2021. ápr. 11. 14:17
 1/5 anonim ***** válasza:
14%
Nagyon xar otlet lenne.
2021. ápr. 11. 14:23
 2/5 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem kérdezz rá anyukádnál egy nyugodt pillanatban, nem tolakodva, csak óvatosan. Ha tényleg van egy féltesód, arról jogod van tudni.
2021. ápr. 11. 14:28
 3/5 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ne Anyukádnál kérdezz rá... Ha muszáj rákérdezni, akkor inkább apukádnál. Egyrészt az ő asztala, másrészt talán kisebb botrány lesz belőle.
2021. ápr. 11. 14:35
 4/5 anonim ***** válasza:
89%
Nem te tehetsz erről a helyzetről, és jogod van tudni az igazságot, nyugodtan kérdezz rá.
2021. ápr. 11. 15:03
 5/5 anonim ***** válasza:
84%
Én rákérdeztem 16 évesen, mikor erre gyanakodtam, igazam lett. Apám 18 éves koromban akarta bevallani.
2021. ápr. 11. 18:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!