Mondtok ilyet a gyerek súlyáról?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, lány 67 kg (174 cm-hez) és anyám azt mondja folyton, hogy úgy fogok kinéznj mint az egyik ismerősünk aki túl súlyos és, hogy mozogjak meg nem hiszi, hogy nem látom magam. Ez megy 10 éves korom óta amikor elkezdtem hízni majd megállt a súlyom 14 évesen és most, hogy az otthoni üléstől felszedtem pluszt újra kezdni. Mondtok ilyet a gyereknek vagy szuleitek mondanak ilyet még ha "jó indulatból" is teszitek. Én éppen azon vagyok, hogy elfogadjam a testem és elég szar így.2021. ápr. 8. 17:50
21/21 anonim válasza:
Tök jó a súlyod, ha TÉGED zavar, kezdj el mozogni többet, de azért, mert anyád irigy, ne törődj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!