Mit tegyek ha utál az anyám?
Először is vigyél a jég hátára egy helyesírási szótárat is, mert a muszáj az pontos "j" (!!!!) Bár az építész helyett választhattál volna jobb szakot is, bár ha ezt nem tudod leírni, hogy kerültél egyetemre?
Nem bántani akarlak, csak ugye milyen rosszul esik turkálni a dolgaidban? Te se tedd! Lehet, hogy anyukád megtehetné, de mi közöd neked ahhoz, hogy ő kinek mit fizet! (??) Beszélj vele és kérdezd meg mit ártottál stb. Ha meg nem hazsnál meg lehet próbálni egyedül élni, el lehet költözni! Meg lehet mutatni mekkora jani vagy. Én viszont tényleg Jani vagyok (János) és az Én lányom is lovagol, elég drága hobbi, DE inkább eladnám a mercedesemet, járnék mondjuk skodával ha úgy lenne, de a gyereket a lovaglástól nem fosztanám meg, mert látom, hogy élvezi! Neked anyukád látja, hogy élvezed? Beszéljetek, hatha ez eredményre vezet!
Ahogy ezt a fórumot olvasgatom, a fél ország anyja bolond. De ténylegesen.
Én egy ideig azt hittem, hogy csak nálunk volt baj, de hát ez a helyzet: a nők úgy általában fiatalkorukban marhaságpkat csinálnak, de az szexy, mert akkor még jól néznek ki, aztán 40-50 évesen klinikai értelemben megbplondulnak :P
Ha már egyetemre jársz és nyelvvizsgára készülsz, akkor felnőttél, el lehet költözni. Nem tud korlátozni, ha nem engeded. El lehet kezdeni a jég hátán is megélni, ahogy írtad is. Nem kell örökké anya kicsi lánya lenni, aki mint írod is, nem ilyen vagy. Szedd össze magad, és állj ki magadért.
A fogalmazásod és a helyesírásod alapján viszont közelében nem vagy egy egyetemnek, inkább csak nagy álmaid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!