Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy értessem meg anyuval,...

Hogy értessem meg anyuval, hogy nem szeretnék nyáron ott dolgozni, ahol ő?18

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy már keresgélni kezdtem valami meló után így nyárra. Anyukám azt szeretné, hogy ott dolgozzak, ahol ő, ami amúgy megoldható lenne, de én semmiképp sem szeretném ezt. Ő azt mondja, hogy milyen jó lenne, LEGALÁBB NEKI IS SZEMELŐTT LENNÉK, és ez szerintem nem elég indok. Oda ahol ő van, csak akkor mennék, ha nem lenne más. Viszont én találtam más állást, ráadásul helyben. A fizetésem kb ugyanannyi lenne valószínűleg, viszont nem kellene legkésőbb ötkor kelnem, hogy elérjem a hatos buszt. Az üzlet, ahova mennék kemény három perc sétányira van tőlem.

Anyu viszont mindenképp azt akarja, hogy odamenjek, ahol ő van. És tartok tőle, hogy elkezd a hátam mögött szervezkedni, nagyon tesz rá utalásokat. Hogy értessem meg vele, hogy el tudom intézni a dolgaimat egyedül? Illetve mit tegyek, hogy felfogja végre, hogy nem akarok ott dolgozni, ahol ő?

2021. ápr. 7. 09:06
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nélkülem nem lesz belőle semmi, csak nem akarom utána anyám csesztetését hallgatni, hogy lejárattam azzal, hogy a munkahelyén beközöltem, hogy nem megyek oda. Na meg középiskolás vagyok ezen kívül egy évig, szóval nehezít a helyzeten az is. Ezért kéne megértetni vele, hogy én nem akarok odamenni. Abból nem értette meg, hogy világosan kijelentettem neki.
2021. ápr. 7. 09:43
 12/18 anonim ***** válasza:
99%
Akkor vállald konfrontációt vele, meg a csesztetést, mert örökké le fogja szarni hogy mit akarsz. Nem vagy gyerek, meg kell húzni ésszerűen a határokat. Nem azért nem mész oda, mert lógatnád a lábad, hanem mert van neked jobb hely. Állj még egyszer nyíltan elé, mondd meg hogy a másik helyre mész, és ha bekavar , inkább nem dolgozol a nyáron, úgyhogy készülhet a magyarázkodásra ha nem áll le a szervezkedéssel. Az Ő hibája ha leégeti magát a munkahelyén.
2021. ápr. 7. 09:47
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor abból fogja megérteni, hogy pofára esik. Egyszer föl kell vállalnod a balhét. Legközelebb már ő is meggondolja, kinek mit ígérjen a te nevedben.
2021. ápr. 7. 09:47
 14/18 anonim ***** válasza:
96%
Az üzlet be is fog jelenteni
2021. ápr. 7. 09:50
 15/18 anonim ***** válasza:
8%
Off, de ha 5-kor kel, hogy elerje a 6-os buszt, akkor tuti hogy nem no😂😂
2021. ápr. 7. 10:16
 16/18 anonim ***** válasza:
68%

15-ös ezzel még nőként sem tudok vitatkozni. :)

Egyébként meg 2 lehetőséged van. Mondom sorban, az első, hogy elmagyarázod neki, ha nem érti akkor jön a második sajnos konfortálódnod kell vele és egyszerűen nem odamenni.

2021. ápr. 7. 11:40
 17/18 Savlekotő ***** válasza:
51%
Én oda mennék és lejáratnám az erőszakos fajtáját vinnék néhány olyan alakot is,rámozdulnék a főnőkére előtte,aztán közölném hogy ott dolgozok ahol akarok nyazsgem,mai fiatalt totál elnyomják,és utána sírnak h a gyerek 1000 kmre fut vagy 30 évesen a gyerekszobába ül.
2021. ápr. 7. 13:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem értem a problémádat. Van másik hely, leszerződtél velük, innentől nem tudsz másik helyre menni. Anyukád hiába szervezkedik, aláírni neked kell(ene) Ha nem írsz alá az ő munkahelyén semmit, akkor nincs miről beszélni. 18 éves vagy, ha tudtál ügyesen munkahelyet találni magadnak, akkor talán ügyesen el is tudod mondani mindezt anyukádnak is. Az, hogy ezt az infót ő hogy dolgozza fel, az legyen az ő problémája.
2021. ápr. 8. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!