Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha anyám nem...

Mit csináljak ha anyám nem akarja h covid alatt bárkivel is talalkozzak?

Figyelt kérdés
Nagyon fél a vírustól és azt akarja H szinte szakitsam meg a kapcsolatot a külvilággal.A barátaimmal már vagy 3 hónapja nem találkoztam. Azt is csak titokban. Hiába mondom neki h vigyázok, felteszem a maszkot, nem megyünk zárt helyre és még fertőtlenítek is olyankor azzal jön h nem szeretem őt és önző vagyok mert nekem ő egyáltalán nem is fontos. Kompromisszumot se lehet vele kötni, de így meg megszakadnak a kapcsolataim és egyszerűen úgy érzem bedilizek. Nem bulizni mennék 20 fő közé hanem 2 legjobb barátnőmhöz, ráadásul csak nyílt téren. Ahhoz képest h sok embert teljesen hidegen hagy a vírus nekem még erről is le kell mondanom. 18/L

2021. ápr. 6. 16:37
1 2
 11/12 Savlekotő ***** válasza:
87%
Ilyenkor vonulj el,mert téged is lehúz..
2021. ápr. 7. 13:21
 12/12 anonim ***** válasza:
49%
Nem kell az okosabbakra hallgatnod!
2021. ápr. 7. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!