Szerintetek mit tegyek hogy ne így kezeljenek?
Április 24.en leszek 19.éves
Nagyon gyerekként kezelnek minden héten ott alszok barátnőmnél ami persze barátomnál csak nekik mondom ezt mert nem engednének el ott aludni barátomnál sose engedtek azt mondták majd eljön mindennek az ideje egyszer felhoztam nekik ott alszok nála azt mondták szó se lehet róla
Több mint fél éve vagyok együtt barátommal amugy és ő 25 éves szóval ő is azért már tényleg komoly kapcsolatot akar
És mindig azzal jönnek minden héten "barátnődnél" alszol ez már túl sok
Ha pár órát kések egyből elbeszélgetés hogy miért nem tudok időbe hazaérni stb azt hozza teszem óránként kell írnom anyának smst hogy minden rendbe velem ha nem írok neki akkor már hívosgál
Mondtam nekik elköltözök kivettem egy albérletet is mindent elintéztem és közölte anya ha elköltözök öngyilkos lesz bele hal ebbe azt mondta mondta majd 2-3 év múlva elkoltozhetek
"Nem engednek el"? Nagykorú vagy, eleve nem kell engedélyt kérned.
Valóban gyerekként viselkedsz, és ameddig nem tanulsz meg kiállni magadért anyád úgy is fog kezelni. Te meg ha hagyod, mindenkit el fog marni tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!