Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mit tegyek hogy...

Szerintetek mit tegyek hogy ne így kezeljenek?

Figyelt kérdés

Április 24.en leszek 19.éves

Nagyon gyerekként kezelnek minden héten ott alszok barátnőmnél ami persze barátomnál csak nekik mondom ezt mert nem engednének el ott aludni barátomnál sose engedtek azt mondták majd eljön mindennek az ideje egyszer felhoztam nekik ott alszok nála azt mondták szó se lehet róla

Több mint fél éve vagyok együtt barátommal amugy és ő 25 éves szóval ő is azért már tényleg komoly kapcsolatot akar

És mindig azzal jönnek minden héten "barátnődnél" alszol ez már túl sok

Ha pár órát kések egyből elbeszélgetés hogy miért nem tudok időbe hazaérni stb azt hozza teszem óránként kell írnom anyának smst hogy minden rendbe velem ha nem írok neki akkor már hívosgál

Mondtam nekik elköltözök kivettem egy albérletet is mindent elintéztem és közölte anya ha elköltözök öngyilkos lesz bele hal ebbe azt mondta mondta majd 2-3 év múlva elkoltozhetek

2021. ápr. 4. 22:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Költözz el, azt tedd. Addig anyu állandóan zsarolgatni fog.
2021. ápr. 4. 22:15
 2/12 anonim ***** válasza:
72%

Próbáld megbeszélni vele. Nagykorú vagy. Nyugodtan aludj a barátodnál.

Vagy esetleg aludjon ő nálatok eleinte. Az nem opció?

Esetleg találkozzanak többet, hogy megkedvelje a párodat.

2021. ápr. 4. 22:18
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

Érzelmi zsarolásnak ne engedj. Menj.

Miért nem a barátoddal költözöl?

2021. ápr. 4. 22:19
 4/12 Savlekotő ***** válasza:
43%
2 3 év múlva is jön majd az öngyilkos leszek.. 30 évesen is,te meg akkor is a barátnődre akarod fogni a párodat,legyél őszinte mielőtt jön a leszbi vagy duma,és oda se engednek aludni,ahol nem is alszol. Van miből költözz,legalább nem kéne hazudozni még a párkapcsolatodról légvételedről sem.. Gyanítom szar a házasságuk és nem tetszik hogy neked van egy kapcsolatod. Menekülj mert folyton öngyi lesz mindennél,nem lesz,de ezzel tart sakkban.
2021. ápr. 4. 22:21
 5/12 anonim válasza:
biztosan fél hogy terhes leszel.. beszelj vele arról h nem észnékül csináljátok (persze csak akkor ha ez így is van xd) De nagyon gyerekes hazudni nekik.. biztosan tudja milyen a szerelem miért állna közétek?!
2021. ápr. 4. 22:30
 6/12 anonim ***** válasza:
45%
hát gyerekként is viselkedsz, hisz sunyiban mész át,de ha azt akarod, hogy felnőttként kezeljenek viselkedj is úgy
2021. ápr. 5. 02:20
 7/12 anonim ***** válasza:
37%

Mivel gyerekként viselkedsz, mégis mit vársz?

Hazudozol, sunyítasz, mint egy dedós. Nem kell, hogy felnőttként bánjanak veled, mert messze nem vagy felnőtt, a "19" csak egy szám, semmi több.

2021. ápr. 5. 09:46
 8/12 A kérdező kommentje:
Sunyiba? Igen mivel elmondom nekik és nem engednek el
2021. ápr. 5. 10:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Én se feltétlen örülnék ha egy viszonylag idősebb pasi kurogatná a lányomat, nem engednêm át, de nem is tiltanám el, pont azért hogy ne szökjön el ,így mikor baja lesz nem tudok segíteni hisz azt hiszem a barátnőjénél van.
2021. ápr. 5. 13:59
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem csodálkozom, hogy gyerekként kezelnek. Az vagy, az írásodból is ez jön át.

Igen túlféltenek, nem kellene. De ha nem adsz rá okot, bizonyítást, hogy ne taknyosként kezeljenek addig ez nem fog változni.

2021. ápr. 5. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!