Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek is gáz amit az...

Szerintetek is gáz amit az anyám művel vagy csak nekem lennének túl nagy elvárásaim vele szemben?

Figyelt kérdés

Szóval egy picit hosszú lesz de ha nem is kapok választ legalább kiírtam magamból, mert nagyon régóta nyomja lelkemet. 24 éves lány vagyok egyedül tartom fent magam egyedül élek elég jó munkahelyem van és van egy komoly párkapcsolatom. Már pici korom óta zavar az ahogyan az anyám viselkedik, mindig is szégyeltem a barátaim/barátnőim ,előtt sosem vittem haza senkit miatta. Sosem beszéltem vele erről mivel nem akartam megsérteni. Arról lenne szó pl. hogyha ő elmegy valahova sosem tud normálisan felöltözni mindig koszosan jár minden hova nem tisztálkodik. Sose tud illedelmesen beszélni senkivel, én enni sem tud normálisan...

Rengetegszer belegondoltam már abba hogy mi lesz hogyha majd egyszer be kell mutassam a barátomnak mivel már nagyon szeretne találkozni az anyámmal nekem nagyon kellemetlen lenne. Ne értsétek félre ,a barátom nem hagyna el biztos nem lenne semmi baja vele de viszont nekem valahogy mégis kellemetlen és nem nem állok készen arra hogy elvigyem az anyám házába. A ház is nagyon koszos minden nagyon régi és rossz szag árad belőle. Rengetegszer mondtam neki hogy segítek felújítani a házat veszek új konyhabútort vagy ablakot kicseréljük stb. de semmit nem akar elfogadni. Mert őt egyáltalán nem is érdekli fürdőszobában még ajtó sincs és egy lepedő van oda felakasztva ami hát valljuk be elég gáz és nem ,nincsenek anyagi problémái neki se és nekem se és mégis annyira igénytelen . Nem tudom, velem lenne a baj, nekem lennének túl nagy elvárásaim ??

Nagyon de nagyon szégyelem hazavinni a barátom.

És nem csak most van ez. Mióta az eszemet tudom így érzek..

2021. ápr. 2. 06:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
ha ilyenen aggódsz ezzel a pasival, akkor ő ne legyen a férjed és a gyerekeid apja
2021. ápr. 2. 17:28
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem a pasival van baj . Mind ahogy írtam meg a baratimat meg baratnoimet se vittem haza sose...
2021. ápr. 2. 17:46
 13/18 anonim ***** válasza:
97%
Ezt mindenképpen el kellene mondanod a barátodnak, és mielőbb elviszed, mert legalább egyszer el kell vinned,akkor előző nap te takarítsál ki, ha anyukád megengedi. Ha nem, akkor mondd meg neki, hogy nem viszed haza a fiút. De miért nem szóltál neki már sokkal előbb, hogy mosakodjon többször, hogy rendesen egyen, persze azt is meg kellene mondani, hogy mit jelent az, hogy rendesen. De főtt étel ne legyen, csak te vigyél valamilyen süteményt haza, és azzal legyen megkínálva a fiú. Úgysem fogtok nála lakni.
2021. ápr. 3. 13:44
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Édesanyádat már régen pszichiáterhez kellett volna vinni, a nem normális viselkedés nem normális elmére utal. valami terheltség van nála, betegségtől ilyen valaki, nem a semmitől.
2021. máj. 17. 13:17
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád talán enyhén gyengeelméjű, úgy is lehet valakinek gyereke, de gondoskodásra nem képes, mert hiányzik belőle a belátóképesség.
2021. máj. 17. 13:18
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Tény, hogy ehhez olyan férfi kell, aki nagyon szerelmes beléd. Ő ilyen családi háttérrel is szeretni fog. Mert az embereknek szülei is vannak, és ha megtudják anyukádról, hogy milyen, nem keverednek vele szívesen rokonságba...
2021. máj. 17. 14:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Anyukáddal beszéltél már?
márc. 18. 18:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Mi történt veletek azóta?
márc. 18. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!