Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szoktak lehúzni a szüleitek...

Szoktak lehúzni a szüleitek anyagilag?

Figyelt kérdés
2021. márc. 31. 17:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%
igen
2021. márc. 31. 17:27
 2/19 anonim ***** válasza:
77%
Hogy húznának le? 25 évig eltartottak engem, amíg tanultam. Azóta nem kértek még soha kölcsön
2021. márc. 31. 17:28
 3/19 anonim ***** válasza:
81%
szüleim tisztességes nyugdíjasok, dolgoztak és megtakarítottak, ők támogadnak még mindig kisebb dolgokban, nem "húznak le". Aki lehúzza a gyerekét akármi miatt, nem érdemli meg őket, és fordítva is igaz.
2021. márc. 31. 17:38
 4/19 A kérdező kommentje:

igen csak van akinek nem jutott olyan élet mint neked kedves 3-as és 2-es, nem kellene ennyire lenézőnek lenni tudjátok? fogalmatok nincs milyen.

Normális válaszok jólenne ha jönnének mert komoly dologról van szó és rohadtul nincs szükségem rá hogy még le is nézzetek olyanért amiről gyakorlatilag nem tehetek.

Köszi hogy ilyen kedvesek vagyok again itt errefele.

2021. márc. 31. 17:46
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktak. Anyu még az egyetemista lányomnak szokott utalni havi apanázst.
2021. márc. 31. 17:52
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem írtál semmi háttérsztorit kedves kérdező. Csak egy kérdés hogy másnál hogyan szokás. Min sértődtél meg?

Nálunk sincs ilyesmi amúgy. Mai napig még inkább ők segítenek ha kell, pedig már 25 vagyok dolgozom stb.

2021. márc. 31. 17:54
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Az miért lenézés, ha azt mondom a "lehúzás" gáz dolog? Kérdeztél valamit, én válaszoltam.
2021. márc. 31. 17:58
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Mit értesz lehúzás alatt? Ha támogatod az idős szüleidet a megélhetésben, az nagyon szép dolog. De az, hogy követelik, és jogtalanul "lehúznak" téged, ezt én is nehezen tudom megérteni, általában a szülők támogatni szokták a felnőtt gyerekeiket is, ha van miből.
2021. márc. 31. 18:12
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Én értem mire gondol a kérdező. Nálunk sincs mindig rózsás anyagi helyzet, és sokszor nincs más lehetőség, mint ahhoz a pénzhez nyúlni, amit én gyűjtögettem, én kerestem meg. Szóval ha így nézzük, igen, szoktak lehúzni, de valójában nem nevezném annak, ha nem tudnának ehhez a pénzhez nyúlni, hónap végén már én sem tudnék mit enni. Így nyilván nem sajnálom magunktól, nincs más választás. De akik így nőnek fel,mint én is, azok egyértelműen hátrányból indulunk az életben, mert nincs semmilyen alap tőke,amivel el lehetne indulni 'élni' , ha folyton feléljük még azt a kevés félretett pénzt is.

Gondolom a kérdezőnek is hasonló problémái lehetnek, bár nem tudom, hogy te hány éves vagy.

2021. márc. 31. 18:25
 10/19 anonim ***** válasza:
69%

"lehúzza a gyerekét akármi miatt, nem érdemli meg őket" - ezzel pedig nem tudok egyetérteni, ez nem erkölcsi kérdés, hanem egyszerűen nincs más választásuk, ha egyszer enni akarnak, vagy nem akarják, hogy kikapcsolják az áramot pl.

Aki soha nem volt még ilyen helyzetben, az most feleslegesen írja ide a nagy bölcsességeket, egyszerűen ez nem az az élethelyzet,mikor ezeket ne tenné félre az ember.

2021. márc. 31. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!