Ti mennyire támogatjátok anyagilag a szüleiteket?
"Édesanyám elvárná az anyagi támogatást "
A támogatást, anyagi segítségnyújtást soha nem lenne szabad elvárni, maximum megköszönni, ha kap az illető.
"kozmetikus, fodrász, üdülése elég drága"
Azt hiszem, ez mindent elmond. Nincs ráutalva a segítségedre, abszurd, amit tőled elvár.
Engem 18 éves koromban "kiraktak" otthonról
Azt mondták ha nem szakítok az akkori pasimmal akkor el kell mennem. El is költöztem aznap
Azóta jó sok év eltelt és már külföldön élek. Néha utaltam pénzt neki.. De vérszemet kapott és követelt több pénzt. Azóta családom is van. Mindent egyedül építettem fel a férjemmel ketten..Nem kapnak pénzt tőlem. Főleg hogy a testvérem 40 évesen is velük el még aki nem is dolgozik..
Szóval nem támogatom őket
Havi 40 ezret adok nekik, szerintem ez a minimum amit megtehetek. Szépen felneveltek, szerettek, rengeteget költöttek rám, taníttattak. Nekik hála nagyon jó munkám és fizetésem lett, ők viszont szűkölködnek a kis nyugdíjukból. Nekem természetes hogy segítsem őket ha megtehetem.
Persze ők nem fodrászra meg nyaralásra, hanem ételre és rezsire költik.
Ui: ha épp hogy kijöttök a férjed fizetéséből miért nem mész vissza dolgozni? Könnyebb lenne nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!