Nem szeretem az anyámat anyának hívni. Veletek is volt ilyen?
Apámmal vagyok így. Nem szeretem annak hívni, inkább csak faternak hívom, az nem olyan szigorú számomra.
Megértelek. Nekem sincs vele jó kapcsolatom, én is sokat veszekedtem vele. A kapcsolatunk inkább megjátszott. Az apa szó túl nagy tisztelet lenne felé, nekem egy apa nem olyan mint ő.
Igen de mikor nincsenek rossz dolgok akkor igazából minden normális. Mármint oké 9 10 körül ér haza anyám, apam minden szaron ki tud akadni és folyton ordít, hogy ne idegesítsük fel miközben önmagát hergeli, de amúgy okes. A közeli barátok vannak néha kiakadva anyamra, ahogy viselkedik velünk de nem vészes. Persze senki nem látja milyen a 4 fal között. De egy idegen ember azt látja, hogy megvan mindenünk. 2 autó 2 lakás kutya macska stb. Az a baj hogy az anyám is ebben méri az értéket. Nem minőségi időt tölt velünk hanem vesz egy farmert pl és elvárja, hogy hálálkodjak, ami persze érthető hiszen ő tart el minket. De ha elszakítom vagy kinyújtom, vagy nem tom, olyankor elborul az agya. Olyankor hord el mindennek. Amit leírtam sztorit akkor pl. Kirataritotta a szobám mikor én a nagymamámnál voltam segíteni. Sokszor megyek le mert egyedül él és nem mindent tud már megcsinálni. Szóval arra jöttem haza hogy az egész szoba át van rendezve. A fiókok, az asztalon a kis díszek is. Minden. Erre este 9 kor elkezdtem mindent visszatenni a helyére. A tankönyveket sem találtam, azt se értettem hova tette. A szekrény tetején voltak egy dobozban. És akkor elkezdett üvöltözni hogy mit képzelek magamról, hogy tönkreteszem a munkáját. Azután történt, az. szóval.. Jah.
Este próbált velem beszélni. Leült az ágyamra és mondta: hogy tudja,hogy nem jó anya. Bocsánatot kért. (Mikor ezt megteszi mindig furcsa érzés érzés bennem. Mintha nekem kéne szégyellnem magam, amiért ő bocsánatot kér. Nem tudom miért. Legyen ez pl. egy apró tény, amiben tévedett.)
Én eközben elbújtam a takaróm alá és némán zokogtam. Alig kaptam levegőt. Nem akartam, hogy lássa remeg a vállam. Akkor ott megtört bennem valami. Tudtam, hogy sose voltunk normális család. De utána valahogy az a minimális bizalom is eltűnt. Persze megjátszom magam. Senki nem vesz észre belőle semmit. Ahogy eddig sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!