Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha az aki a legjobban ismer...

Ha az aki a legjobban ismer titeket azt mondja nektek hogy "ne kezdd el, úgyse sikerülne" valami, hallgattok rá?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nagyon érdekel a jog, azon gondolkodom hogy megpróbálom a jogi egyetemet, de a szüleim nagyon lebeszélnek róla miszerint nem bírnám, van ismerős is jogon és ő is alig bírja hát még én, stb. Tudom hogy a legjobbat akarják nekem, azért mondják ezt, ezért nem tudom, mit csináljak. Ti egy hasonló helyzetben hallgattok másokra (nem akárkire, hanem arra aki a legfontosabb nektek, legjobban ismer stb) vagy akkor is megpróbáljátok? Mit tennétek, mit gondoltok erről? Bármi vélemény, gondolat jöhet

2021. márc. 26. 19:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A joghoz egyetlen dolog kell. Seggelni. Kőkeményen leülni, és tanulni/magolni. Ha erre képes vagy és felvesznek, akkor nincs gond. :D
2021. márc. 29. 11:41
 12/16 anonim ***** válasza:

Megtörtént, csak finomabban. Csak megemlítte, hogyha nem sikerül az egyetem, akkor milyen szakot akarok tanulni. Ezzel semmi baj nincs! Csak tőle rosszul esett, mert azelőtt azt mondta, hogy sokkal ügyesebb vagyok, mint gondolom, és mindig hajtott.

Csak azért is el kezdtem kicsit többet tanulni. Nem volt nehéz, kivéve, egy két tantárgyat.

Tavaly túl teljesítettem magamon. (a vírus csak nehezített. Ellentétben a pletykákkal, hogy milyen könnyű most nekünk)

Most fogok érettségizni és nagyon stabil vagyok.

Viszont a konkrét érettségire készülés az kész katasztrófa. Csoda lesz, ha menni fog. (jó tanuló vagyok). Vannak nálam szorgalmasabbak, akik szintén be vannak szarva, pedig tanulnak és készülnek minden nap.

Azt mondom a sok mellébeszélés után: ha ezt szeretnéd: menj.

A legközelebb állók tudnak a legkönnyebben bántani.

A szülők komplikáltak.

Szerintem a kudarctól féltenek, nem attól tartanak, hogy nem menne.

A csalódástól akarnak megvédeni.

Hiba! Támogatnia kellene, ha ezt szívből akarod. Legyen ott, ha nem sikerül és kész. Azután biztasson tovább.

Legyen több terved. Az mindig jó. Ők is nyugodtabban lesznek, te is.

Viszont: menj és ússz egyet! Hajrá!

2021. márc. 29. 22:59
 13/16 anonim válasza:
0%
nagyon keveset lehet jogászként keresni manapság, nem éri meg
2021. márc. 30. 21:45
 14/16 anonim ***** válasza:
Aha csak írsz egy papírt és a lakás értékéhez viszonyítva kapsz pénzt....
2021. márc. 30. 21:47
 15/16 anonim válasza:
0%
igen, csak kismillió ügyvédre jutnak ezek az ingatlan adásvételek és nem tudnak már hogy egymás alá ígérni
2021. márc. 30. 22:37
 16/16 anonim ***** válasza:

Csak dacbol ne csinalj semmit es neked kell eldontened, hogy mit szeretnel csinalni, mert ez a TE eleted.

En lattam/ismerek embereket jogon akik dacbol megcsinaltak ugy h egyaltalan nem erdekli oket, es hidd el, normalis egyetemen nem eri meg 5 evig szetszivatni magad azert hogy bizonyitsd a kepessegeidet, mert ezt bizonyithatod mashogy is, csak haszna is lesz es elvezni is fogod.

2021. ápr. 11. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!