Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért hiszi azt apám, hogy ő...

Miért hiszi azt apám, hogy ő jobban ismer engem, mint én saját magam?

Figyelt kérdés

Mindig azt hozza fel, hogy rettegek kimenni az emberek közé, miközben ez tényleg nem így van. Ebben az évben csak 3szor volt itthon és mind a háromszor kijárási tilalom volt így nem járkáltam sokat. Ezt is azért hozta fel, mert nem akarok menni velük a testvéréhez, miközben tudja, hogy nem szeretek oda menni, mert a sok felnőtt között nincs mit csináljak, főleg nővérem sincs itthon.

Ő mindig elhatározza, hogy nekem azért nincs sok barátom, mert nem szeretem az embereket stb. miközben ennek semmi köze, csak nem hallgat meg engem és, ha meg is hallgat akkor nincs igazam.

Kicsit elegem van abból, hogy nem tud megérteni semmit és, ha már nem akarok velük menni valahova akkor egy introvertált bunkó vagyok.

2021. jan. 1. 17:11
 1/2 anonim válasza:
37%
igen
2021. jan. 1. 17:19
 2/2 anonim válasza:
53%
Mert egy hülye köcsög, erről ennyit
2021. jan. 1. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!