Elzavartam a lányom barátját. Most áll a bál. Mihez kezdjek?
A lányom (17) összejött egy fiúval (19) aki nekem kezdettől fogva nem volt szimpatikus, de nem szóltam semmit, mert úgy vagyok vele hogy nem az én dolgom. Eddig csak rövid időre találkoztam a sráccal, de ma még volt hívva hozzánk. Nagyon flegma volt mindenkivel. Egy adott ponton azt vágta oda nekem, hogy "Hozz már egy pohár vizet! Cseszhetsz bele egy citromkarikát is!"
Nagyon felment a cukrom. Mondtam neki hogy első sorban nem tudom, mióta gegeződünk, másod soron nem tudom, mióta vagyok az ő pincére és hogy mer így beszélni velem. Persze a lányom egyből elkezdte védeni, hogy nem úgy értette és férevonultak. Egy óra sem telt el, amikor kezdte mondani a lányomnak, hogy "Nem kell iskola, egyetem, mert nézd meg milyen f@sza nekem is és nincs is érettségi". Mondtam neki, hogy ne tanítsa hülyeségre a lányom és hogy ugyan mondja meg, miből él, mire rávágta hogy biznisz. Aztán hazajött a férjem és a vacsoránál ott volt a fiam (szintén 17) akitől megkérdezte hogy van-e barátnője, mire mondta hogy nincs. Erre odavágta neki, hogy "micsoda lúzer". A férjem felpattant és rákiáltott hogy viselkedjen és tanuljon meg beszélni az emberekkel, mire azt mondta "Milyen nyomorék hely ez, hogy itt minden szóra oda kell figyelni?". Erre mondtam neki hogy ha nem tetszik a hely, takarodjon el, de ő azt hajtogatta hogy "nagy tervei vannak a lánnyal".
A férjem kidobta őt és megomdta hogy soha többet ne merjen hozzánk jönni.
Utána persze cirkuszolt a lányom, én megmondtam neki, hogy felőlem szarja el az életét ezzel a huligánnal, de az én házamba többet nem jön.
Viszont a férjem most felvetette nekem a problémát, hogy fel kéne nyitni a lányom szemét az ő, lázadó szintjén, mert egy hagyományos szülő - gyerek párbeszédet nem vesz elég komolyan. Mit tegyünk?
8
Igen, erre gondoltam. Egyelőre nem lesz nagykorú, de ha be is tölti a 18-at, ameddig ebben a házban él, semmi olyat nem tehet amibe nem egyezünk bele és a ház falai közt történik.
Igen, valahogy meg kell utáltassuk vele is, fel kell nyissuk a lányunk szemét.
11
Hat igen. De a mi házunkban ilyennek nincs helye. Többet nem fogadjuk.
de ha be is tölti a 18-at, ameddig ebben a házban él, semmi olyat nem tehet amibe nem egyezünk bele és a ház falai közt történik.
Értelmes lány normális háttérrel nem áll le egy ilyen tuskóval.. Szóval valami nem kerek,nem 18 évesen kell ébredni gyereket nevelni mikor az már felnőtt lett..
14-es, ez szép és jó, de a tinik olyanok, mint a kisgyerekek, mikor hazállítanak egy talált kismacskával. :D
Mi van, ha egyszercsak betoppannak, hogy "anya-apa, ő itt Lacika"
(első randinkon nem terveztük, de -mára már anyósomék - házánál kötöttünk ki. Nem voltam bejelentve, csak elkapott minket az eső a faluban és hazáig menekültünk a vihar elől :D Jó volt. Azóta már a férjem az a randipartner, szóval sajnos nem lehet megszabni, hogy a teraszon, mielőtt beengednek a szülők, legyen egy 20 kérdésből álló kötelezően kitöltendő személyiségteszt :D
15
Nem most "ébredtem". Eddig semmi gondom nem volt a lányommal, sőt. Ő volt a példásabbik a 2 gyermek közül.
18
Nem hittem, tudom. Ez a fiú valamivel megbolondította, de rájövök hogy mivel és felnyitom a szemét.
Nem tudom mit látott benne. Egy parkban ismerte meg, a srác szólította le.
Sokan írják hogy a lány a hibás.
Szerintem nem.
Ha egyszer szerelmes lesz,akkor ő nem látja át,de nyilván nem másnak akar ezzel rosszat,egyszerűen szerelmes és nem lát a rózsaszín felhotol de erről nem tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!