Mit csináljak? Júniusban végeztem a sulival azóta folyamatosan dolgozok és a szüleimmel élek ugyan úgy. Lassan 20éves vagyok de én már kezdek belefáradni ami ithon folyik.
Egyáltalán nem normális, ha a szülők a gyerek pénzén élnek.
Én amit tennék: bejelenteném, hogy el akarok költözni (ezt azért könnyebb úgy megtenni, ha van egy párod, akivel megbíztok egymásban), aztán a szülők reakciójától függően...
- ha ezt támogatják és elkezdenek munkát keresni (jobbik eset), akkor én is támogatnám őket még pár hónapig, természetesen úgy, hogy én is tudjak félretenni valamennyit.
- ha nem támogatják (rosszabbik eset), akkor minden pénzcsapot elzárnék és tisztáznám azt a szüleimnél, hogy most én vagyok az, aki eltartja a családot (diktatúra :)). Azaz én döntöm el, hogy ki és mennyi pénzt kap a SAJÁT fizetésemből. Remélem a fizetésed saját számlára érkezik, ahova nincsen senkinek hozzáférése rajtad kívül. Ha nem, bármelyik bankhoz bemész, tudsz csináltatni magadnak számlát aztán átíratni a munkáltatódnál erre a fizetésedet.
A lényeg igazából, hogy végig legyél tisztelettudó, de határozott, tudd azt, hogy a szüleiddel beszélsz.
Pénz csap elzár költözöl,ők meg keresnek másik balekot élnek segélyen és várják mint a Messiást,vagy elhúznak szépen a munka világába a parazita sorból,belőled is csak a fizu érdekes az fix,az ilyen gyerek nyomorító megélhetési szaporodókat fel kéne jól rúgni.
70F
Nemcsak a pénzcsapot zárnám el, de a kapcsolatot is megszakítanám.
20 éves vagy, azaz a szüleid kb. 40-55 év közöttiek lehetnek, és lusták dolgozni, elvárják, hogy eltartsd őket, és életed ne legyen. Keressenek más balekot erre, én nem áldoznám be az életem értük.
Teljesen abszurd. Gondolom nem 75+ a szüleid, van vmi rokkantságuk?
Mi az hogy nem dolgoznak? Kb.még nekik kellene támogatniuk hogy elkezdd az életet.
Remélem azóta elköltöztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!