Mit tegyek? Sürgős!!
Tehát. . 16 éves lány vagyok és dolgozom. .. A 2 hónapos fizetèsem oda kellett adnom a szüleimnek ( 214 euró ) . Most nincs nálam semmi pénz ès fogalmam sincs mit tegyek ugyanis a suliba kéne pár cucc és nekem egy cipő mert tönkrement. .. A szüleim nem adnak pénzt nekem hiszen szerintük van keresetem( dehát ők vettèk el amit gyűjtöttem! !) Volt még pénzem de azt másra költöttem ( külön tanár, könyv és a suliba cuccok + ruha ) .
Köszönöm ha segítesz!
És milyen indokkal szedik el a pénzed?
Amúgy 16évesen mit dolgozol?
Szia. Én is 16 éves vagyok, ugyancsak diákmunkás, a kéthavi keresetem nekem is kb. 264 euró. Próbálj beszélni anyáddal, és nyiss egy junior számlát, amihez csak neked van hozzáférésed. Teljesen ingyen van, még a csere kártya is :)
Először én is féltem, hogy "adóznom kell" a szüleimnek, de hajlandóak voltak elfogadni, hogy a pénzemet a jövőmbe fektetném, meg emellett alap szükségleteimet (ruhák stb.) rendezem magamnak.
Te hol élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!