Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Tegyek feljelentést? Sürgős!

Tegyek feljelentést? Sürgős!

Figyelt kérdés
Nem nevezem meg a céget, azt sem, hogy milyen ügyben történt. Csak a lényeget mondom. Utaltam egy bizonyos összeget, majd probléma merült fel, és többet kértek. Aztán mondták, hogy több költség már nem merülhet fel. Természetesen az utolsó pillanatban mondták hogy megint kell utalni. Aztán amikor mondtam, hogy szerintem ez átverés, térítsék vissza a pénzt, csak annyit írtak, hogy fizessek. Mit tegyek? Segítsetek.
2017. jan. 2. 12:22
 1/7 A kérdező kommentje:
Külföldi cég, és Western Unionnal utaltam
2017. jan. 2. 12:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél!
2017. jan. 2. 12:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2017. jan. 2. 12:50
 4/7 anonim ***** válasza:
96%

'Ceg'? Szerinted letezik az a ceg? 2017-ben is itt tartunk, hogy ilyen pitianer csalasoknak bedolnek emberek?

Egy jol kivitelezett 'nigeriai csalas' aldozata vagy, tehetsz feljelentest, de a penzedre keresztet vethetsz. Az elkovetok sosem lesznek meg, mivel azon a neven, ahogy te ismered oket, sosem leteztek, mikent a ceg sem, sem pedig a megrendelt termek, szolgaltatas, 'nyeremeny', stb. stb. stb. stb. A sajat naivitasodnak, tudatlansagodnak, hogy ne mondjam ostobasagodnak koszonheted, ami veled tortent.

2017. jan. 2. 13:19
 5/7 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem még külön a rendörsegen ne égesd magad.....levettek mint a nagykabátot aztán ennyi.....jobb ha beletörődsz......a 4-essel tokeletesen egyet ertek!
2017. jan. 2. 14:13
 6/7 anonim ***** válasza:
96%
Egy normális cég nem kér Western Union-os utalást, már ebből gyanút kellett volna fogni.
2017. jan. 2. 14:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem igenis tegyél feljelentést. Ezzel a 0-tól eltérő esélyed lesz a pénzedet visszakapni. Persze túl nagy sansz nincs rá, ha olyan országból dolgozott a "cég", ahol nem foglalkoznak az ilyen ügyekkel a helyi hatóságok.
2017. jan. 2. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!