Segitség! Egy osztálytársam kötekszik fenyeget nit tegyek? Sürgős!
7ikes vagyok es dávid kötekszik velem. Pénteken tesióran fenyegetett hogy meg ver. Ebédkor szembejött velem es a vallaval akarteglökni de n sikerült neki mert viszzalöktem. En 158 cm vagyok s ö majd a számig ér s felek verekedni s visszahuzottabb vagyok. Mit tegyek hogy beken hagyjon barmi jöhet......
SÜRGŐS!!!!!!
Két haverodnak szólsz, hogy lenne egy kis móka délután, suli után elkapjátok, és hárman kicsit megtapossátok.
Aztán egy darabig nem lesz kedve kötekedni.
Egyébként kapd össze magad, kisebb mint te, nehogy már te félj tőle! Védd meg magad, ne legyél ilyen pipogya!
Szólj vissza, hogy alig várod, hogy verekedjetek, épp tervezted, hogy átplasztikázod a po.fáját. Mikor megy el melletted, lökd meg te, hogy mi van, mikor verekszünk, sza.rcsimbók? Megvárjuk, amíg nősz még pár centit? Kicsit megtámogatod azzal, hogy időnként lenyomsz neki egy csi.cskalángost, ha arra jársz.
Hamar le fog állni, ha látja, hogy nem félsz tőle.
Lehet hogy küzdősportol, ezért ilyen magabiztos ?
Ha nem akkor nincs baj.
Nem csak velelm a baratommal is kotekszik
Sőt a tesója hetfőn jön ide 1 evvel idosebb tole s szinten ojan csak o nagSzaju
Mi t tegyek ha pl egyik oszt taraamnak adok egy kajat davidot meg is Berci akkor meg szebi szerintem nem hagyja ugy
Szebi ugy az orromtol egy kicait feljebb er
Jah meg daviddal tavaly volt egy ossze tuzes mikor utogetett en meg aosdoba mentem sirva s az osztalytarsaim vertek meg 3an
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!