Ha egy osztálytársam piszkál vagy poénbol megüt majd elfut és én nem futok utánna arról mások mit gondolnak, hogy én gyáva vagyok?
Sajnos, igen azt!
Anno amikor más volt a személyiségem, én is poénkodásnak mondtam az ütögetést, piszkálást, ami 90%-ban fura módon csak ellenem irányult, és fordítva nem működött.
Persze idővel rájöttem, hogy szimplán lúzer voltam aki hagyta magát.
Ez nem poén, stb. szimplán szivatás!
Egy vesztes voltam a gimiben, sőt nagyon mélyre lekerültem. Egy csomó fóbiám lett, illetve az alap dolgokról nem is beszélve, önbizalomhiány, félénkség, stb.
Már két éve próbálok megváltozni, azt hiszem, hogy jó irányba haladok. Már nem fordulnak elő ilyenek. :) Sokkal magabiztosabb vagyok, kiegyensúlyozottabb.
Ne hagyd magad! :)
Én azt mondom, hogy a következőnél építsd bele a falba. :D
A szép szó úgysem fog segíteni, csak kiröhögnek, hogy leadod kutyába, aki kéri, hogy ne szivassák. (Ilyenek az emberek.) Persze megpróbálhatod a szép szót is.
Csak mielőtt valami szentimentalista ember elkezd durrogni, csak gondoljon bele, hogy egy szép szóból értő emberben feljön egyáltalán az, hogy szivatom a másikat? Nem hiszem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!