Tehát. . 16 éves lány vagyok és dolgozom. .. A 2 hónapos fizetèsem oda kellett adnom a szüleimnek ( 214 euró ) . Most nincs nálam semmi pénz ès fogalmam sincs mit tegyek ugyanis a suliba kéne pár cucc és nekem egy cipő mert tönkrement. .. A szüleim nem adnak pénzt nekem hiszen szerintük van keresetem( dehát ők vettèk el amit gyűjtöttem! !) Volt még pénzem de azt másra költöttem ( külön tanár, könyv és a suliba cuccok + ruha ) .
Sajnos semmit nem tudsz igy tenni, penz nelkul nehez. Nincs esetleg egy rokon, aki segiteni tudna?
Ja es legkozelebb ne add oda a fizud.
2021. márc. 24. 19:20
2/43 Savlekotő válasza:
Lassan már tényleg pelenka munka is kell a magyar szülők mellé nem csak diák. :( Kérj kölcsön felnőttől aki értelmes és nem bevételi forrásnak néz,rokontól kérj segítséget. Kérj segítséget az osztályfőködtől,esetleg családsegítő. És készülj amint nem jár érted pénz ki vágnak otthonról..
2021. márc. 24. 19:21
3/43 A kérdező kommentje:
Ha akarom ha nem , elveszik. .
2021. márc. 24. 19:23
4/43 anonim válasza:
Menj el egy megbízható rokonnal,(aki nem árulkodik a szüleidnek rólad) egy bankba,nyissatok egy számlát,és a kátyát tedd el egy olyan helyre a szobádban hogy még véletlenül se találják meg azt
5/43 anonim válasza:
miért kellett odaadnod nekik?
6/43 anonim válasza:
Jelenleg annyit tudsz tenni, hogy visszakéred a pénzt a szüleidtől, a jövőre nézve meg nem adod nekik oda a többit. Amúgy 16 éves korodban még nekik kéne fizetni az összes reális szükségletedet, de nem hiszem, hogy ezt felfognák.
2021. márc. 24. 19:24
7/43 anonim válasza:
Szlovákiában élsz?
2021. márc. 24. 19:29
8/43 anonim válasza:
Nincs egyetlen barátod se, aki vigyázna a pénzedre...??
Hogy veszik el? Kiforgatják a pénztárcádat? VAgy van hozzáférésük a bankszámládhoz?
2021. márc. 24. 19:29
9/43 A kérdező kommentje:
Nincs szàmlàm. A szobámban tartom a pènzem és igen kiveszik. Van hogy szó nélkül kiveszik. ..
Én tudom hogy nekik kéne eltartani , de szerintük 16 évesen elég nagy vagyok ahhoz hogy eltartsam magam
2021. márc. 24. 19:37
10/43 anonim válasza:
Óvatos kérdés..mire költik a pénzedet? Ital? Dohány?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!