Mit tegyek? Sürgős!!

Figyelt kérdés

Tehát. . 16 éves lány vagyok és dolgozom. .. A 2 hónapos fizetèsem oda kellett adnom a szüleimnek ( 214 euró ) . Most nincs nálam semmi pénz ès fogalmam sincs mit tegyek ugyanis a suliba kéne pár cucc és nekem egy cipő mert tönkrement. .. A szüleim nem adnak pénzt nekem hiszen szerintük van keresetem( dehát ők vettèk el amit gyűjtöttem! !) Volt még pénzem de azt másra költöttem ( külön tanár, könyv és a suliba cuccok + ruha ) .

Köszönöm ha segítesz!

2021. márc. 24. 19:17
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
88%
legközelebb vegyél egy ládát amit kulcsra tudsz zárni és amikor elmész magaddal viszed a kulcsod így kizárt hogy elvegyék..ami azért durva már nem azért,megdolgozol érte azt elveszik? milyen szülők ezek már bocsánat...mi indokkal veszik el? az egy dolog hogy be kell adni a közösbe de mindet elvenni..
2021. márc. 24. 19:48
 12/43 Savlekotő ***** válasza:
89%
Hogy tartsd el magad ha elveszik,és akkor enni se adnak stb? Irány a gyámügy,kiskorú vagy kötelesek eltartani,viszont ők később is ilyen szemetek lesznek készülj fel..
2021. márc. 24. 19:50
 13/43 anonim ***** válasza:
91%
Csináltass számlát magadnak. Junior ingyenes mindenhol. Hol laktok?
2021. márc. 24. 19:50
 14/43 anonim ***** válasza:
93%
Nem támogatom a lopást főleg nem szülőktől de ha elveszik minden pénzed és nem adják vissza akkor sem ha kell valami fontosra akkor tedd azt amit ők is. Ha tudod hol van készpénz akkor vegyél el szó nélkül annyit amennyi a fizetésed volt. De amúgy tényleg a gyámügy lenne a legjobb megoldás. Amit írtam az csak rövidtávra jó aztán kitudja hogy mi lenne rá a szüleid reakciója de valószínű amíg el nem költözöl (amit a semmiből szintén nem lehet) el fogják venni a pénzed
2021. márc. 24. 20:01
 15/43 anonim ***** válasza:
88%

14.Támogatom!

Én sem bírom a lopást de ez felháborító lenne részemre...

FŐleg hogy meg is dolgoztam érte!

Én is akkor simán lenyúlnék tőlük vagy visszanyúlnám az enyémet azt nézzenek magukba..

2021. márc. 24. 20:06
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
szörnyű ezt hallani...beleképzeltem magamat a szituációdba és irtó rossz érzés fogott el... Egyáltalán milyen jogon veszik el tőled a saját keresetedet?? Elvek ide, elved oda én kérdés nélkül visszavenném amit elloptak tőlem! Annyit tudok javasolni, hogy amint megkapod a pénzedet egy megbízható!!! rokonodnak add oda, aki elteszi neked megőrzésre és nem köp be téged, vagy vesz el belőle vagy esetleg egy kulccsal zárható ládába tenném és el is ásnám. Dühítő, hogy egyes emberek mit meg nem engednek maguknak.
2021. márc. 24. 20:16
 17/43 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs mire költik. ..
2021. márc. 24. 20:19
 18/43 A kérdező kommentje:
Külföldön élünk ( Németország )
2021. márc. 24. 20:20
 19/43 anonim ***** válasza:
89%

Anyádék nem dolgoznak?

Szerintem kiírtad már ezt a kérdést korábban is...

2021. márc. 24. 20:23
 20/43 anonim ***** válasza:
89%
Ne dolgozz. Ha nem tartanak el, feljelentés. Gondolom 18 éves korodig ott is nekik kell eltartani a gyereket.
2021. márc. 24. 20:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!