Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit mondanátok,ha a gyereketek...

Mit mondanátok,ha a gyereketek motort akarna venni?

Figyelt kérdés

Anyukám elkezdett sírni,mert szerinte így fog elveszíteni engem..

(párszor vezettem már motort)

Jogsim is van rá,de neki ez nem számít.

18/L

2021. márc. 23. 14:21
1 2 3
 1/26 Savlekotő ***** válasza:
50%
Autóval, buszon is elveszíthet. Utcán sétálva is. Isten mentsen ilyen szülőtől gyereket.. Ilyennek való a játék baba a vitrinbe. Lehet nyers és bunkó voltam..
2021. márc. 23. 14:23
 2/26 anonim ***** válasza:
82%
18 vagy, dolgozz és vegyél magadnak egyet... Mellesleg ha jogsid van motorra, akkor vezetned is kellett
2021. márc. 23. 14:35
 3/26 anonim ***** válasza:
84%
Én semmit, mert én és az apja is motorozunk (mindkettőnknek A van, vagyis korlátlan). De ez rajtad nem segít, hogy én nem szólnék a lányomnak (aki még csak 4éves, de motorok közt nő fel, lehet majd akar ő is, lehet nem), főleg ha megszerezte a jogsit is, hogy vesz-e motort magának
2021. márc. 23. 14:39
 4/26 anonim ***** válasza:
74%
Én se örülnék. Motorozni baromira veszélyes dolog. Akármilyen baleset van, míg egy személyautóban jó eséllyel megúszod, addig egy motorbaleset után kiskanállal szednek össze. Ettől még sokan szeretik és elhiszem hogy jó, és persze a busz is kilapíthat, de mégis más a kockázat. Anyaként nyilván félt ettől és nem akar elveszíteni. De ez a te döntésed, neked kell mérlegelned a kockázatot.
2021. márc. 23. 14:41
 5/26 A kérdező kommentje:

2-es nem mondtam,hogy ők veszik meg..

Sőt már kinéztem egyet,amit hétvégén fogok megvenni...

2021. márc. 23. 14:47
 6/26 anonim ***** válasza:
66%

Naszóval kérdező, én egy motorozó gyerek anyukája vagyok, és nem volt egy felemelő érzés, amikor a kórház folyosóján nekem kellett eldöntene , hogy szöget, csavart vagy lemezt szeretnék-e a 14 éves fiam karjába.

Pedig csak "beszitált" az a kva kormány, és "volt ott egy gödör", és "csak kitámasztott" a karjával.

2021. márc. 23. 14:51
 7/26 anonim ***** válasza:
48%

Biztos nem örülnék neki.

Ha csak 30-al csordogálsz akkor elég értelmetlen. Ha nyomatod neki akkor meg életveszélyes.

Osztálytársam öccse fának csapódott. Meghalt.

Tudom, autóval is fának lehet menni.

2021. márc. 23. 14:59
 8/26 anonim ***** válasza:
16%
Támogatnám, pláne hogy ő akarja venni és nem azzal áll elő, hogy akkor vegyem meg én. Tartom elég felelősségteljesnek a fiamat, hogy tudjam csak úgy vezetne, ami szabályos és biztonságos. Minél fiatalabban teszi le valaki a jogsit annál könnyebb lesz neki később. Ez az elvesztéses duma meg hülyeség, ha nem állat módjára vezet, illetve odafigyel a többi vezetőre is akkor ugyanannyi esélye van balesetezni vagy épp éppségben megérkezni mint egy kocsisnak.
2021. márc. 23. 15:11
 9/26 anonim ***** válasza:
64%

18 évesen még nem engedném meg neki. De ő az én gyerekem, ismervén az ő habitusát, stílusát, ha megengedném neki akkor egyértelmüen a halálos ítéletét írnám alá.

Téged nem ismerlek, lehet, hogy egy higgadt személyiség vagy, aki felelősségteljesebben tudna a forgalomban egy motorral lavírozni.

2021. márc. 23. 15:31
 10/26 anonim ***** válasza:
87%
én csak azért aggódnék mert se én se az apja nem tudnánk segíteni, egyikőnk se motoros. persze ha vannak ismerőseid, barátaid akik tudnak segíteni, az más
2021. márc. 23. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!