Miért félek hogy a párom jobban fogja szeretni a gyerekünket mint engem?
Figyelt kérdés
A páromnak van egy kishuga, mikor elmegyünk a szüleihez akkor nagyon jól elvan a hugával (5 éves) és ilyenkor vagy ha bele gondolok hogy egyszer lesz gyerekünk nagyon "féltékeny" leszek hogy vele foglalkozik, ahogy látom hogy elvan vele meg szeretgeti úgy ahogy engem szokott akkor nagyon fáj rendesen sírni tudnák ilyenkor és félek ha lesz gyerekünk akkor is ezt fogom érezni. 26 vagyok a párom pedig 302021. márc. 22. 21:33
51/51 anonim válasza:
Kérdező, ne helyezd a párodat magad elé! Hiába szereted, magad szeresd jobban! Amíg fiatal vagy, addig keress magadnak inkább valakit, aki hasonló értékrendeket képvisel mint te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!