Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért félek hogy a párom...

Miért félek hogy a párom jobban fogja szeretni a gyerekünket mint engem?

Figyelt kérdés
A páromnak van egy kishuga, mikor elmegyünk a szüleihez akkor nagyon jól elvan a hugával (5 éves) és ilyenkor vagy ha bele gondolok hogy egyszer lesz gyerekünk nagyon "féltékeny" leszek hogy vele foglalkozik, ahogy látom hogy elvan vele meg szeretgeti úgy ahogy engem szokott akkor nagyon fáj rendesen sírni tudnák ilyenkor és félek ha lesz gyerekünk akkor is ezt fogom érezni. 26 vagyok a párom pedig 30

2021. márc. 22. 21:33
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
100%
És az előző hapsi is úgy fuldoklott melletted mint a mostani? Mert akkor van egy tippem miért kúrt félre.
2021. márc. 24. 06:04
 42/51 anonim ***** válasza:
100%

Hát kérdező ez elég szomorú és sajnálatos, de nagyon sok nőt csaltak már meg, ez nem ok arra, hogy a saját gyerekedre meg egy pár éves kislányra féltékenykedj.

Vagy majd a gyereked nem szólhat az apjához mert neked nem tetszik?

Még ha azt mondanád, hogy szorongsz ha nélküled megy el a párod valahova nehogy megcsaljon azt mondom érthető, de a közös gyerekre féltékenykedni elég nonszensz. Persze mindent rá lehet fogni a régi traumákra, de hidd el, nem te vagy az egyedüli nő a világon akinek volt egy nagyon rossz szerelmi csalódása. Ha nem változtatsz, szerintem hamarosan lesz még egy.

2021. márc. 24. 06:44
 43/51 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Nem kötelező gyereket szülnöd, senki sem kötelezhet rá. Inkább ne szülj kérlek...

2021. márc. 24. 09:48
 44/51 A kérdező kommentje:
43 - as de kötelező. Kérdeztem a párom és azt mondta hogy ő családot akar és ha nem lesz gyerekünk akkor már ne is raboljuk egymás idejét. Vagyis ugy jött le ha nem szülök neki elhagyna szóval kénytelen leszek mert nagyon szeretem.
2021. márc. 24. 11:59
 45/51 anonim ***** válasza:
100%

Te komolyan ennyire hülye vagy egyedül, vagy segítenek benne?

2021. márc. 24. 13:58
 46/51 anonim ***** válasza:
100%
44: neked nem azzal van a legnagyobb baj, amit leírtál a kérdésben, attól tartok..... :-DDDD
2021. márc. 24. 14:04
 47/51 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk el is engedhetnéd a pasit, ahelyett hogy elcseszed az ő meg a gyereke életét, sőt a sajátodat is is, mert már a terhesség előtt kolonc neked a gyerek. És most képzeld el, milyen lesz kihordani azt akit nem akartál, milyen lesz napi huszonnégy órában vigyázni rá.
2021. márc. 24. 14:06
 48/51 anonim ***** válasza:
Az ilyen "nagy szerelmek" mögött legtöbbször az van, hogy pénzes a pasi, és a lóvéért még szülést is bevállalják...
2021. márc. 24. 14:07
 49/51 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Te együtt vagy egy olyan férfival, akivel nem egyeznek az igényeitek. Te szülni fogsz neki egy gyereket. Mi fog történni? Ott leszel te, aki boldogtalan. Lesz egy gyereked, aki szintén boldogtalan, mert ha most nem is, de később pontosan érezni fogja, hogy ő csak egy felesleges senki, egy probléma számodra. És lesz egy párod, aki talán boldog.

Ellenben mi lenne, ha szakítanátok? Mindketten szomorúak lennétek néhány hónapig. Majd később találnátok egy megfelelő párt. Te találnál valakit aki szintén nem akar gyereket, így nem kéne félned attól, hogy mást jobban fog szeretni mint téged. Ő pedig találna valakit, aki szintén akar gyereket, és lenne egy boldog, egészséges párkapcsolata.

Neked tényleg megér ennyit ez az egész? Annyi elfuserált, lelkileg sérült gyerek van, kérlek szépen ne csinálj még egyet...

2021. márc. 24. 14:17
 50/51 anonim ***** válasza:
100%
Komoly baj van a toronyban a kérdezőnél....
2021. márc. 24. 14:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!