Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért félek hogy a párom...

Miért félek hogy a párom jobban fogja szeretni a gyerekünket mint engem?

Figyelt kérdés
A páromnak van egy kishuga, mikor elmegyünk a szüleihez akkor nagyon jól elvan a hugával (5 éves) és ilyenkor vagy ha bele gondolok hogy egyszer lesz gyerekünk nagyon "féltékeny" leszek hogy vele foglalkozik, ahogy látom hogy elvan vele meg szeretgeti úgy ahogy engem szokott akkor nagyon fáj rendesen sírni tudnák ilyenkor és félek ha lesz gyerekünk akkor is ezt fogom érezni. 26 vagyok a párom pedig 30

2021. márc. 22. 21:33
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem neked nem kellene gyereket vállalnod.Ezt nem bántásból írom.

Teljesen tönkre teheti egy olyan szülő a gyerekét ,aki rivalizál a párja szeretetéért.

2021. márc. 23. 09:45
 32/51 anonim ***** válasza:
100%

Könyörgöm, te soha ne szülj... akkor sem ha xy elvárja, meg a párod gyereket akar.

Ne tedd tönkre a kölyök életét a féltékenykedéseddel.

2021. márc. 23. 10:57
 33/51 anonim ***** válasza:
17%
Ha nincs problémád akkor gyártasz egyet magadnak. Jósgömböd van, vagy jósnő vagy, hogy látod előre mit is fog érezni a párod pár év múlva?
2021. márc. 23. 11:13
 34/51 Savlekotő ***** válasza:
82%
Mielőtt gyereket akarsz rakd magad rendbe,akkor nem kisgyerekekre vetíted ki a komplexusaidat amit a sajáton is levernél. Levegőre amit beszív is féltékeny vagy,szüleire ,még a kis hugára is.. Itt komoly gondok vannak,amiket rendezni kéne mert így ez a kapcsolat nem lesz életképes,és a közös gyerek is csak ellenfél lesz neked.Birtoklási mánia és társai betegség amiből előbb utóbb a másik fél nem kér jogosan.. 26 évesen nem itt kéne tartani.. Pszichoterápiát javaslok.
2021. márc. 23. 11:28
 35/51 anonim ***** válasza:
31%

Sajnos az emberek azt hiszik, minden csak fekete vagy fehér lehet.

Szeretném leírni, amit én érzek ezzel kapcsolatban. Világ életemben szeretetéhes voltam. Sem gyerekkoromban, sem a kapcsolataimban nem kaptam elég figyelmet/szeretetet. Ebből fakadóan mindig arra vágytam, hogy valaki szeressen teljes szívéből, önzetlenül. Persze felnőttként már felismertem, hogy ezen önmagam segítésén keresztül fogok tudni csak változtatni, ezért nekiláttam az önfejlesztésnek. Sokat tanultam arról, hogy a szeretetet akkor tudjuk befogadni, ha önmagunkat is szeretjük. Nem sokkal később találtunk egymásra a párommal. Az alatt az 5 év alatt, mióta vele élek, soha, senkitől nem kaptam annyi figyelmet, szeretetet, mint tőle. És bár nem vagyok féltékeny típus, ez az egyik oka annak, hogy nem szeretnék gyereket. Bármilyen önzőn is hangzik, én nem szeretnék azon osztozni, amire 30 évet vártam. Még akkor sem, ha tudom, hogy én is szívem minden szeretetével szeretném a gyermekem.

2021. márc. 23. 11:33
 36/51 anonim ***** válasza:
100%

Szóval féltékeny vagy a családjára, ez se normális de oké, lépjünk ezen túl. A családját nem te választottad, mondhatni úgy is, hogy semmi közöd hozzájuk.

Na de egy közös gyerek, akit ti ketten "hoztatok létre", aki belőled is van, ne mondd már hogy ez nem más szerinted! Én imádtam nézni ahogy a férjem eljátszott a gyerekkel. Vagy mit akarsz, üljön a kanapén és nézze a tv-t míg te a gyerekkel vagy?

2021. márc. 23. 15:14
 37/51 anonim ***** válasza:
88%

kedves #27 ,ha te szúrópróbaszerűen választottál az egymillió pasasból egyet,ahogy esik úgy puffan alapon,akkor teljesen jogos amit írsz. A mi családunkban a párom a másik felem , és mi komolyan gondoltuk és gondoljuk is,hogy amíg a halál el nem választ . Undorító ilyen degradáló módon beszélni a szerelmedről ,vagy neked csak arra kellett,hogy gyereket csináljon ? :D

Mondok jobbat,én soha a büdös életben nem tudnám megmondani kit szeretek jobban , a szüleimet,a páromat,a gyerekeimet ,vagy a nagypapámat . Teljesen más érzéseim vannak mindenki felé ,ez így normális és egészséges ,nem kell rangsorolni ..

2021. márc. 23. 18:36
 38/51 anonim ***** válasza:
8%

27-es nem értem mit írnak ezek a végtelenül önző...ek

Azt szeretnék,ha gyerek előtt lennének,valószínűleg ők is gyerekek.

Nem férfiak SOHA NEM LESZTEK A GYEREKÜNK ELŐTT,hiába pontoztok le,hülyegyerekek ti vagytok.

2021. márc. 23. 18:43
 39/51 anonim ***** válasza:
Utolsó, az megvan hogy a féltékenykedő kérdező nő?
2021. márc. 23. 20:27
 40/51 A kérdező kommentje:
30 - as igazábol az előző kapcsolatom hasonló volt. Bár testileg soha sem bántott de lelkileg annál inkább, beteg egy ember volt állandóan csalt mindegy volt neki hogy fiú e vagy lány... Undorító
2021. márc. 23. 23:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!