Ha kiderül,hogy nem az ő gyereke?
Ha megtévesztés, kényszerítés... stb. alapján ismeri el az "apa" az apaságot, holott nem is ő a gyerek biológiai apja, akkor bizony egy hosszas pereskedés után a gyerektartás visszakérhető. Ezt a csalárd anyuka szépen kifizeti, illetve a bíróság megítéli, hogy tartozik.
Aztán az meg az ő dolga, hogy a gyerek valódi apjától behajtsa.
Már ha megtalálja a valódi apát, mikor fiatal korában fűvel is, fával is.
Az a fix: fizet. Az addigi tartásdíjat, kamatot, és sérelemdíjat is, ha jó az ügyvéd.
Nekem jó volt.
Most kapok vagy 6,3 milliót kp-ban, vagy pedig az én javamra jegyzik be az "anyuka" ingatlanának tulajdonjogát ezen értékben. Persze, ha szorgalmazom az eladást, ő nem tehet semmit, ha jól értelmezem. :)
Kedves utolsó!
Ti házasok voltatok? Hogyan derült ki,hogy nem a te gyermeked?
5-ös: a legtöbb esetben a házassági szerzödésnek nincs értelme, mert a normál szabályzások ugyanazt jelentik külön szerzödés nélkül.
Másrészt sok ember akar gyereket, bármennyire is meglepö számodra!
Nekem reális gondolkodásom van éppen ezért nem akarok gyereket, mivel nem tudnám neki megadni amit érdekel, sajnos nem vagyok multimilliomos.
A nőkről meg az a véleményem, hogy mindegyik egy rib... Csak a pénz számít nekik, így házasodni éppen ezért nem akarok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!