Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy reagálnátok, ha a gyereke...

Hogy reagálnátok, ha a gyereketek egy messzi középiskolába szeretne tovább tanulni?

Figyelt kérdés
Ugye most van a továbbtanulási időszak és egyik ismerősöm abba a suliba jön mint amibe én is vagyok és neki ez 3-4 óra vontozást vagy többet is jelent. Ti egy messzi helyre elengednétek a gyereketeket? Vagy mennyire messzire engednétek?
2021. márc. 21. 13:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
97%

20!

Értem, sajnálom a helyzetet. Remélem mihamarabb megoldódik.

2021. márc. 21. 15:25
 22/25 anonim ***** válasza:
98%

Gyerekfüggő. Én még nem lettem volna képes az önállósodásra 14 évesen, egyszerűen éretlen voltam hozzá. Baráti házaspár nagylánya kollégista lett középiskolásként, kiválóan boldogul minden téren - de a kisebbik gyereket ők is otthon tartották, mert ő más személyiség, neki nem való.

Szerintem amúgy jót tesz a gyereknek, ha látja, hogy képes a szülei nélkül is boldogulni, szóval megbízható, leinformálható helyre én elengedném.

2021. márc. 21. 15:56
 23/25 anonim ***** válasza:
73%
Remélem a gyerekem 14 éves korára már elég önálló lesz a kollégiumhoz, ha oda akar menni. De akárhova biztos nem fogom engedni, ha már messzire megy, akkor ne egy fiú miatt menjen, vagy a haverok miatt, hanem mert jó iskola, és azt tanulhat, amit szeret.
2021. márc. 21. 16:03
 24/25 anonim ***** válasza:
23%
Elengedném, addig sem lenne láb alatt.
2021. márc. 21. 18:11
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Én elmentem, elengedtek a szüleim. Jó iskolába mentem, egy kisvárosból egy nagyba. Nagyon önálló lettem, megtanultam, hogy hogyan intézzem a dolgaimat, szóval sokat profitáltam belőle. Mondjuk esetemben ez működött, mert megbízható voltam.
2021. márc. 21. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!