Hogy reagálnátok, ha a gyereketek egy messzi
középiskolába szeretne tovább tanulni?
Figyelt kérdés
Ugye most van a továbbtanulási időszak és egyik ismerősöm abba a suliba jön mint amibe én is vagyok és neki ez 3-4 óra vontozást vagy többet is jelent. Ti egy messzi helyre elengednétek a gyereketeket? Vagy mennyire messzire engednétek?
Ahhoz tényleg valami extra különleges lehetőségnek kellene lennie. Egyetértek a korábbi válaszolóval abban, hogy egy középiskolásnak alapvetően jobb otthon. Tudom, hogy sajnos sok családban nem ez a helyzet de ha egy jó családról beszélünk.
Egyetemre bárhova akarna menni, támogatnám, az már egy egészen más életszakasz.
2021. márc. 21. 14:37
12/25 anonim válasza:
Hát attól függ miért akar odamenni. Ott van az a szak ami érdekli? Ha közelebb nincs és tényleg jó a suli és a szak is akkor engedném. Ha csak úgy hóbortból akar menni, vagy mert xy is odamegy akkor nem.
2021. márc. 21. 14:37
13/25 anonim válasza:
Az egyik fiam Ditroitban, a másik fiam Freeburgban tanulta ki az egyetemet. Mind a ketten hazajöttek, ahogy végeztek...Interneten minden nap dumáltunk...
2021. márc. 21. 14:43
14/25 anonim válasza:
Bocsi, látom középiskola volt a kérdés..
2021. márc. 21. 14:43
15/25 anonim válasza:
Azért remélem nem az van az "otthon a legjobb neki" szöveg mögött, hogy máshol biztos valami drogos huligánt csinálnak belőle anyuciék nélkül.
2021. márc. 21. 14:45
16/25 FoxtrotLidérc válasza:
5-ös: Megfosztanád a felnőtté válással járó sikerélményektől, tapasztalatoktól? Meg attól, hogy valamilyen szinten autonóm lénnyé váljon? Miért ne tapasztalja meg a felnőtté válással járó küzdelmeket, és kerekedjen rajtuk felül? Engedni kell őket ÉLNI. Manapság nem lehet elég korán elkezdeni a felnőtté válási folyamatot.
2021. márc. 21. 14:51
17/25 anonim válasza:
Nem értek egyet azzal, hogy otthon a legjobb neki. Jót tesz a közösség, megtanul alkalmazkodni, egyedül élni, megtanulja, hogy következménye van a dolgoknak, mert anyuci apuci nincs mindig ott, hogy figyelmeztesse mindenre. Ezenkívül önállóságot is tanul, és egy jó közösségben rengeteg élményre tesz szert. 3-4 óra nem a világvége, akár minden hétvégén hazajöhet. Nekem kicsit olyan érzésem van, mintha azért nem akarnád elengedni, mert félsz attól, hogy felnő. Gimiben sokan már külföldi cserediáknak is jelentkeznek, ahonnan nem 3-4 óra hazaugrani. Szerintem engedd el bátran.
2021. márc. 21. 14:51
18/25 anonim válasza:
Hadd menjen. Legalább addig is, amíg nincs itthon, csend lesz a házban, és helyreáll a szexuális életünk.
2021. márc. 21. 14:53
19/25 anonim válasza:
18!
A gyerek miatt rossz a szexuális életetek?
2021. márc. 21. 15:16
20/25 anonim válasza:
Igen, főleg hogy most online oktatás van.
Korán kel, későn fekszik minden egyes nap, nem tudjuk olyan "visítósan" elengedni magunkat, vagy random mondjuk a konyhában, nappaliban stb. Régebben közös szabadnapjainkon, mikor iskolában volt, hajjaj, már reggel 6-kor bele tudtunk amúgy rendesen kezdeni, illetve amikor hazajött, rövid úton, aránylag korán lefeküdt aludni, és nem zavart. Most meg még este 11-kor is motoszkál jobbra-balra, sőt benyit, hogy eszébe jutott valami. (17 éves)
Szóval szerintem igen, emiatt romlott jelentősen az elmúlt egy évben a szexuális életünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!