Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért nem engedi, hogy...

Anyám miért nem engedi, hogy reggel zuhanyozzak?

Figyelt kérdés

Pár napja felvetettem az ötletet, hogy majd fürdök reggel. Késő volt, már nem akartam fürdeni, inkább megteszem reggel. Anyám meg azt mondja, hogy nem. Kérdezem tőle, hogy de hát miért? anya: Mert nem. majd ha idősebb leszel. én: Most nem mindegy mikor fürdök? anya: ha idősebb leszel elmondom.

Amúgy 17 vagyok, 1 hónap múlva 18. Ne tudom hova kell még érnem, hogy egy ilyen veszélyes mutatványt végrehajtsak, hogy reggel fürdök.

Online oktatás van, sehová nem kell mennem, így a vizes haj miatt sem kell aggódni. Amúgy meg ott a szárító, 2 percbe sem telik a rövid hajamat csont szárazra törölni.

Kérem valaki magyarázza már meg nekem, hogy mi ez a nagy titok amit anyám nem akar elárulni és miért nem engedi, hogy reggel fürödjek?

2021. márc. 18. 22:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
88%

Miért érdekel, mit magyaráz? Lezuhanyzol és kész.

Nem gruppenszexet emlegettél neki, csak egy nyomorult fürdést. Aki ezen hisztizik, az sem normális.

2021. márc. 19. 10:51
 22/26 anonim ***** válasza:
90%

kérdező, anyádék mikor zuhanyoznak?

Nem lehet, hogy ők reggel, és pl villanybojler esetén már nem lenne elég több embernek a forróvíz????

Mindazonáltal anyád ott áll a nap 24 órájában a fürdőszoba ajtóban cerberusként? Vagy megy utánad és ellenőriz minden percben?

Bemész a fürdőbe, és lezuhanyzol. Ennyi.

2021. márc. 19. 11:03
 23/26 anonim ***** válasza:
83%
Azért túlzásokba nem kell esni. Az, hogy reggel vagy este fürdik valaki csak személyes preferencia kérdése, ne állítsuk már be az egyiket kevésbé higiénikusnak, mint a másikat. Abból se lesz amúgy tragédia, ha egyszer-egyszer ki is marad a zuhany, bár jót nevettem azon a válaszon, ami szerint ez "külföldi" divat. Hát igen, bezzeg a magyarok!
2021. márc. 20. 19:42
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Én, ha tehetem, reggel és este is zuhanyozok. Anyád beájulna egy ilyentől?
2021. júl. 3. 08:23
 25/26 anonim ***** válasza:
74%
Amúgy csaj vagy, vagy pasi? Nem lehet a kérdésnek köze a havibajhoz?
2021. júl. 3. 08:24
 26/26 anonim válasza:
36%

Nem lehet esetleg hogy anyád reggel megy dolgoznib és fél hogy sok időt töltenél a fürdőben? XD

A szülők szoktak amúgy dinka-linka feltételeket szabni ettől érzik, hogy király szülők. Ne lepődj meg semmin.Ki tudja mi mit fogunk kitalálni ha a helyükben leszünk...

2021. júl. 3. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!