Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért nem engedi, hogy...

Anyám miért nem engedi, hogy reggel zuhanyozzak?

Figyelt kérdés

Pár napja felvetettem az ötletet, hogy majd fürdök reggel. Késő volt, már nem akartam fürdeni, inkább megteszem reggel. Anyám meg azt mondja, hogy nem. Kérdezem tőle, hogy de hát miért? anya: Mert nem. majd ha idősebb leszel. én: Most nem mindegy mikor fürdök? anya: ha idősebb leszel elmondom.

Amúgy 17 vagyok, 1 hónap múlva 18. Ne tudom hova kell még érnem, hogy egy ilyen veszélyes mutatványt végrehajtsak, hogy reggel fürdök.

Online oktatás van, sehová nem kell mennem, így a vizes haj miatt sem kell aggódni. Amúgy meg ott a szárító, 2 percbe sem telik a rövid hajamat csont szárazra törölni.

Kérem valaki magyarázza már meg nekem, hogy mi ez a nagy titok amit anyám nem akar elárulni és miért nem engedi, hogy reggel fürödjek?

2021. márc. 18. 22:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
66%

Tény, hogy normális kerékvágásban jobb az esti zuhanyzás, de most nem áll fenn ez a helyzet, mert ahogy értem, egész nap otthon vagy, mivel online oktatás van. Így nem is tudod könnyen összekoszolni magad, szóval tényleg érthetetlen anyukád részéről, miért nem mehetsz reggel zuhanyozni, ha akkor szeretnél.

Egyébként én az esti "rendes" zuhanyzás mellett reggel is szoktam letolni egy rövidet, mert felébreszt.

2021. márc. 19. 00:05
 12/26 anonim ***** válasza:
22%

Vannak emberek,akiknek szimplán a reggeli fürdés és felüdítő,jobban indul a nap,stb. Ez ilyen. Ez normális. Semmiféleképpen nem abnormális.

Lehet,hogy alszik,és nem akarja,hogy felébreszd pl. Azért a zuhanyzást nem mindig egyszerű olyan síri csendben csinálni. Vagy zuhanyzol fél napig úgy,hogy cseppek esnek csak rád. Nem tudjuk mit dolgozik,és mettől-meddig.

3. És az jobb,ha ez a dolog megvan,és nem tisztálkodik azután?

4. Egyébként szerintem alap,hogy azért az ő lakása,és kiveheti mindenki a részét kicsit a dolgokból. Pl ha leesik valami,akkor felsöpörheti,és nem kell az anyunak mindent helyettük megcsinálni.

2021. márc. 19. 00:07
 13/26 anonim ***** válasza:
94%

Én amúgy is jobban szeretek reggel zuhizni meló előtt.

Izzadós típus vagyok, ha egy szál boxerben alszok akkor is úgy kelek, hogy izzadságszagom van.

Tisztán jobb melóba indulni + felébreszt a langyos víz.

2021. márc. 19. 05:49
 14/26 anonim ***** válasza:
88%
Teljesen megértelek. A te dolgod, hogy mikor fürdesz. Én pl nem tudnék úgy elaludni, hogy nem fürdök. Bár én sem vagyok mocskos mert egész nap itthon csucsulok.
2021. márc. 19. 06:15
 15/26 anonim ***** válasza:
31%

Nem lehet, hogy reggel zavarná őket a fürdésed?

Én is próbálom kerülni az ilyen reggeli dolgokat 8ig, nem akarom őket zavarni.

Kérdezz rá, hátha.

2021. márc. 19. 06:57
 16/26 anonim ***** válasza:
91%
Ezek a "zavarná a fürdés", "reggel ő akar" okok még jók is lehetnének, de akkor miért nem mondja meg ezt az anya a kérdezőnek? Miért az a válasz, hogy "ha idősebb leszel elmondom"? Szerintem valami szexuális témát lát bele a reggeli zuhanyzásba, mert a korhoz kötétnek más oka nem lenne.
2021. márc. 19. 08:03
 17/26 anonim ***** válasza:
35%

Számomra mindig fura, ha valaki nem érzi az igényét annak, hogy tisztán feküdjön le. És nem az izzadás miatt, de mondjuk WC-re mindenki jár. Ha hulla fáradt vagyok akkor is szorítok időt egy zuhanyra, ez olyan, minthogy egy nő a sminket is lemossa alvás előtt. Annyira természetes ez nekem, hogy totál ledöbbenek, amikor itt a gyakorin ilyen kérdések vannak, hogy miért baj, hogy este fürdés nélkül fekszik le vagy 2 naponta fürdik, ez is borzasztó.

Tudom, külföldön ez a divat.

Hát egészségükre, jó hogy a környezetemben azért az emberek szintén szeretnek fürdeni.

2021. márc. 19. 08:07
 18/26 anonim ***** válasza:
9%
Fogat is 2x mosunk minimum, vagy akkor ez sem általános? 🤷
2021. márc. 19. 08:09
 19/26 anonim ***** válasza:
29%
Múltkor ugyanezen a kérdésen mindenki a kerdezonek esett. Ma ugylatszik a nem tisztálkodók vannak fent jobban. :)
2021. márc. 19. 08:29
 20/26 anonim ***** válasza:
66%
Előző! Fürdik, csak reggel! Mivel nem is megy sehova teljesen mindegy melyik napszakban fürdik.
2021. márc. 19. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!