Kidobtak otthonról mert drogozom?
Figyelt kérdés
Kidobtak otthonról mert lebuktam a füvezéssel. Egyszer már lebuktam de akkor csak szobafogság volt nem mehettem sehova. Most pedig újra elkezdtem és kidobtak otthonról és azt mondták meg ne lássanak mert eltörik a kezem. :( Most mamámnál vagyok de itt nem maradhatok életem végéig. Mit csináljak?2021. márc. 17. 18:52
21/28 anonim válasza:
Hat ha csak neha csinalod akkor oke
De ha fuggo vagy enis eltornem a kezed apad helyebe
Nemtudom hibaztatni
Nem egy csaladot lattam szetmenni a drogok miatt
Mindig a fuvel kezdodik aztan egy kis bogyo egy kis spuri aztan jon a folia.. undorito
22/28 anonim válasza:
Ti tényleg nagyon viccesek vagytok xdddd
23/28 anonim válasza:
Igen, aki már másodszorra bukik le otthon a faterék előtt, az tuti csak évi 1-2x ad körbe egy spanglit a haverokkal, véletlenül sem függő...
Kérdező, nem kell életed végéig a mamánál csövezni. El kell takarodni dolgozni. Ez miért nem opció?
24/28 anonim válasza:
Szomszédunk is füvezik, semmi gond nincs vele, de ő DOLGOZIK is mellette, nem másokon élősködik ÉS füvezik kifejezett kérés ellenére.
A fű - akárcsak a cigi - rhadt büdös, pluszban átvágtad a szüleidet, megértem, hogy ki vannak bukva.
25/28 anonim válasza:
Azért marhára nem mindegy, hogy pl. hány éves vagy? Ha nagykorú, akkor dolgozol-e? Gondolom, nem véletlen pöccentek így be a szülők.
26/28 anonim válasza:
Legalább jó minőség? Mennyiért adod? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!