Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kidobtak otthonról mert drogozom?

Kidobtak otthonról mert drogozom?

Figyelt kérdés
Kidobtak otthonról mert lebuktam a füvezéssel. Egyszer már lebuktam de akkor csak szobafogság volt nem mehettem sehova. Most pedig újra elkezdtem és kidobtak otthonról és azt mondták meg ne lássanak mert eltörik a kezem. :( Most mamámnál vagyok de itt nem maradhatok életem végéig. Mit csináljak?

2021. márc. 17. 18:52
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
39%

Hat ha csak neha csinalod akkor oke

De ha fuggo vagy enis eltornem a kezed apad helyebe

Nemtudom hibaztatni

Nem egy csaladot lattam szetmenni a drogok miatt

Mindig a fuvel kezdodik aztan egy kis bogyo egy kis spuri aztan jon a folia.. undorito

2021. márc. 18. 05:30
 22/28 anonim ***** válasza:
55%
Ti tényleg nagyon viccesek vagytok xdddd
2021. márc. 18. 06:53
 23/28 anonim ***** válasza:
70%

Igen, aki már másodszorra bukik le otthon a faterék előtt, az tuti csak évi 1-2x ad körbe egy spanglit a haverokkal, véletlenül sem függő...

Kérdező, nem kell életed végéig a mamánál csövezni. El kell takarodni dolgozni. Ez miért nem opció?

2021. márc. 18. 10:58
 24/28 anonim ***** válasza:
95%

Szomszédunk is füvezik, semmi gond nincs vele, de ő DOLGOZIK is mellette, nem másokon élősködik ÉS füvezik kifejezett kérés ellenére.

A fű - akárcsak a cigi - rhadt büdös, pluszban átvágtad a szüleidet, megértem, hogy ki vannak bukva.

2021. márc. 18. 11:07
 25/28 anonim ***** válasza:
69%
Azért marhára nem mindegy, hogy pl. hány éves vagy? Ha nagykorú, akkor dolgozol-e? Gondolom, nem véletlen pöccentek így be a szülők.
2021. márc. 18. 12:27
 26/28 anonim ***** válasza:
49%
Legalább jó minőség? Mennyiért adod? xD
2021. márc. 19. 15:15
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Na mizu? Sikerült leszokni?
2021. márc. 21. 14:35
 28/28 anonim ***** válasza:
36%
Hát... ne füvezz
2021. ápr. 6. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!