Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kidobtak otthonról mert drogozom?

Kidobtak otthonról mert drogozom?

Figyelt kérdés
Kidobtak otthonról mert lebuktam a füvezéssel. Egyszer már lebuktam de akkor csak szobafogság volt nem mehettem sehova. Most pedig újra elkezdtem és kidobtak otthonról és azt mondták meg ne lássanak mert eltörik a kezem. :( Most mamámnál vagyok de itt nem maradhatok életem végéig. Mit csináljak?

2021. márc. 17. 18:52
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
57%
Adsz nekem is?
2021. márc. 17. 19:21
 12/28 anonim ***** válasza:
44%

A kérdés, hogy ez szülői túlkapás volt-e, vagy valóban olyan vészes a helyzet, hogy szükséges volt ilyen komoly lépéseket tenni.

Bár abból, hogy apuka úgy fogalmazott, hogy soha többet nem akar látni (tehát akkor sem, ha leszoknál), az arra enged következtetni, hogy túlkapásról van szó.

Milyen gyakran szoktál fűvel vagy bármi egyéb kábítószerrel (ha van ilyen) élni? Vagy csak alaklomszerűen (tehát 2-3 alkalomnál nem volt több, és a jövőben nem is tervezed, hogy lesz sokkal több)?

Szerintem abból nincs gond, ha az ember fiatal korában elszív egy szál cigit, belekóstol a haverokkal esetleg a spangliba is, amíg azt nem rendszeresen teszi. Függőségről akkor beszélünk, ha akkor is szükségét érzed, hogy fogyassz, ha egyébként nem esik jól, és jellemző rá az a mámor, amikor fogyasztod, utána a bűntudat, majd ezt követően a kívánás, amelynek eleget kell tenned, hiába tudod, hogy ez nem helyes, és ártasz vele magadnak.

Ha valóban problémáid vannak, és valóban függsz tőle vagy kezdesz rászokni, tehát rensezresen fogyasztasz, akkor nem ártana segítséghez folyamodnod és leszokni. Nem a szüleid miatt, a saját érdekedben.

Ha csak alkalomszerű fogyasztásról van szó, akkor ez a szülők túlkapása, túl szigorúsága, és gyanítom, hogy egyéb téren is lehetetlenül magas elvárások elé állítottak/állítanak. Ez esetben ők a "sárosak".

2021. márc. 17. 19:25
 13/28 anonim ***** válasza:
19%
🤣🤣🤣🤣
2021. márc. 17. 19:27
 14/28 anonim ***** válasza:
40%
Hát én erre csak azt tudom mondani, hogy geráppá.
2021. márc. 17. 19:37
 15/28 anonim ***** válasza:
75%

Próbáld meg nem kidobatni magad mamától... szerencséd,hogy volt hová menned.

Én nem okoskodok itt neked,hogy szívjad,ne szívjad...úgy látszik te olyan vagy,aki a saját kárán szeret tanulni.

Remélem mama jó egészségnek örvend!

2021. márc. 17. 19:51
 16/28 anonim ***** válasza:
23%
A fuvezes az nem drog, miert kepzeli mindenki drognak? Cigarettazasrol van szol, nem szipuzasrol meg venaba szurasrol.
2021. márc. 17. 20:09
 17/28 anonim ***** válasza:
79%

16-nak

Azért hiszik drognak, mert illegális, és drogkként van regisztrálva. Használata miatt az ember agya tompul, reakció ideje jelentősen romlik, ezáltal nagyobb az esély egy balesetnek amikor fűvezve vezetnek. Bírósági adatrögzítőkként számtalan ügyről tudok, legyen az baleset, támadás, verekedés, rablás amit a vádlott mindig a fűre hárít.

Arról nem is beszélve, hogy irgalmatlanul büdös, már messziről érezni a fű szagát. A szomszédaim fűveznek, és az én lakásomban is érezni a bűzét. Ln sem örülnék ha fűvezne a gyerekem, és ha nem hajlandó leszokni többszöri kérésemre, ha nem fogadja el a segítségemet, hogy leszokjon, akkor fávezzen máshol. Megértem a szülei döntését.

2021. márc. 17. 21:12
 18/28 anonim ***** válasza:
31%

Azért hiszik drognak, mert illegális, és drogkként van regisztrálva.

Ebben igazad van. Drog mert megváltoztatja a valóság érzékelését.

Használata miatt az ember agya tompul, reakció ideje jelentősen romlik, ezáltal nagyobb az esély egy balesetnek amikor fűvezve vezetnek.

Az esetek többségében sativa domináns füvet kap aki vásárol. Pont hogy nem tompul be tőle hanem paranoid állapotba kerül és gyök kettővel kocsikázik, mert azt sem tudja hány óra.

Bírósági adatrögzítőkként számtalan ügyről tudok, legyen az baleset, támadás, verekedés, rablás amit a vádlott mindig a fűre hárít.

Azért hárítják a fűre mert nem kapnak olyan büntetést mintha kiderülne hogy befigyelt előtte egy két utca por és/vagy pár deci tömény.

Arról nem is beszélve, hogy irgalmatlanul büdös, már messziről érezni a fű szagát.

Kábé annyira büdös mint egy füstölő szaga annak aki érzékeny az illatokra.

2021. márc. 17. 21:30
 19/28 anonim ***** válasza:
56%

Mennyi idős vagy?

18 alatt nem dobhatnak ki, és a kéztöréssel való fenyegetés sincs rendben. Viszont illegális dolgot követtél el, úgyhogy elég szar helyzetbe hoztad magad, hiszen ha a rendőrségre mész, téged fognak lecsukni. Tehát marad a mama.

Érdemes azzal tisztában lenni, hogy tiniknél a fű baromi rossz hatással van az agyi fejlődésre, úh. egyelőre (kb. a húszas éveidig) nem kéne füvezned függetlenül attól, mit mondanak a szüleid, a jogszabályok meg a haverok.

És azzal sem ártana tisztában lenned, hogy a füvezéseddel (mivel törvény tiltja) azokat is bajba hozhatod, akik elnézik neked. Úh legalább a mamánál ne füvezz, mert ő is bajban lesz, ha a szomszédok a szagra kihívják a rendőröket.

2021. márc. 17. 22:03
 20/28 anonim ***** válasza:
30%
Lecsukni?? Pár gramm fűért amit saját használatra tart? Azért az erős lenne...
2021. márc. 17. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!