Akit kidobtak otthonról vagy elköltözött hova ment?
Kétszer költöztem el. Először suli miatt, ott kollégiumba mentem, de a szüleim támogattak.
Később haza kellett költöznöm, amikor az akkori pasim szakított velem, mert munkanélküli lettem. Az albérletből értelemszerűen nekem kellett költöznöm, hiszen nem tudtam volna tovább fizetni.
De a szüleimnél nem volt jó, viszont indulótőkém sem volt, úgyhogy nagyon gyorsan kerestem bentlakásos állást, ahol fél évet lehúztam, onnan pedig már tudtam menni albérletbe.
18 évesen kerestem munkát, aztán albérletbe mentem.
Gondolom anno könnyebb volt, mint most.De nekem nem volt más választásom, egyedül maradtam.
Olyan melót keress,ahol adnak szállást.
A Dunántúlon rengeteg ilyet találsz!
a páromat azért dobták ki, mert velem járt.
vagy én vagy a családja és ő szó nélkül csomagolt és eljött éjszaka.
akkor egy barátjához költözött mert a kapcsolatunk még nagyon fiatal volt és más városban éltünk (távkapcsolat volt)
a barátjánál 2-3 hónapot lakott és utána elköltözött hozzám.
7 éve éltünk együtt.
hatos vagyok.
azért azt hozzá kell tennem hogy légy mindig résen.
páromnak testvére is volt(van) és az anyjával közösen megegyezve kitagadták az örökségből a páromat, mikor az apja meghalt.
ezt úgy csinálták hogy se sem jelentették örökösként, mintha soha meg sem született volna.
a családod a legnagyobb ellenséged, sose feledd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!