Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van okom gyűlölni a szüleimet?

Van okom gyűlölni a szüleimet?

Figyelt kérdés

1. Tanulás

Ha kapok egy ötöst, semmi, ha egy hármast, akkor le vagyok cseszve, hogy miért kaptam ilyen szar jegyet...

2. Hobbi

Régebben jártam lovagolni, de most nem mehetek. Jó, nem olcsó mulatság, de van itt még más is.

Imádom az állatokat, kedvencem a kutya. Nekem is van. Nagyon szeretem. Ha tehetném, beengedném, de nem lehet. Vennék neki játékot, de nem lehet. Néha szokott vonyítani, a szüleim leszarják van-e valami baja. Akkor meg puffognak, ha megkérdezem, hogy nem csinálnának-e valamit, mert nem tudok aludni. Ivartalanításról volt szó, hogy lesz, de apám nem hajlandó elvinni az orvoshoz. Csoda, hogy az oltások idáig megvannak. Aztán... Egy random ember és a kutyája... Vagyis egy SZAPORÍTÓ és a kutyája... Szegény állat... És az én kutyám is... Igen, minket kértek rá... Gondolom már sejtitek... Szaporítani akarják!!! Azt mondják nem árt neki, de ő nem ember!!!

Szerintetek van okom utálni őket? Az egész életem tönkreteszik.

A KUTYÁM A LEGJOBB ÉS EGYETLEN BARÁTOM!!!

2021. márc. 16. 19:14
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
8%
Kedves kérdező, felvilágosítanálak, hogy ez nem egy fórumoldal, ahol egymásnak válaszolgatunk. Ha társaságra vágysz, ne itt keresd. Itt te kérdezel valamit, és mi válaszolunk, a te kommentelési lehetőséged nem arra van, hogy minden neked nem tetsző dologra reagálj. Olvass utána a szabályzatnak, mert ezek szerint még nem tetted meg, és tessék rendeltetésszerűen használni az oldalt! Köszünjük, a moderátorok nevében is!
2021. márc. 16. 20:24
 22/33 A kérdező kommentje:
Rendben. Elnézést! Legközelebb jobban figyelek rá, hogy mit írok. És természetesen átolvasom a szabályzatot. (szóval nem is írok többet)
2021. márc. 16. 20:30
 23/33 anonim ***** válasza:
20%

A kutyával kapcsolatosan, hogy szaporítónak felajánlják, az undorító dolog.

Az ivartalanítás még elmegy, mert az annyira nem létfontosságú (én sem ivartalaníottam pl a fiú kutyáimat, mert minek?!)

Tulajdonképpen nem tudom miért nem jó egy 3-as vagy 4-es. Ez csak akkor számít, ha valami nagy értelmiségi szeretnél lenni és beleszámít a felvételibe vagy ilyenek.

2021. márc. 16. 22:44
 24/33 anonim ***** válasza:
78%

Onkormanyzatok sokszor 50%ban alljak az ivartalanitast. Kerdezz ra az allatorvosra.

Ahol laksz keress egy kutyamento alapitvanyt es mind el mit akarnak csinalni a kutyaval. Ez illegalis mivel nincs semmi papirotok engedelyezek. Ok segitenek ha kell a rendorseggel egyut. Ne felj azoktol az emberektol, vedd meg a kutyadat. Tonkre fogjak tenni a szaporitassal, meg se szulheti a kutyakat, kimutik belole. Kerlek hivj segitseget!!!

2021. márc. 17. 01:04
 25/33 anonim ***** válasza:
75%
Ja. Ezek igen komódi okok a gyűlöletre. A helyedben jól kibaxnek velük és amit 18 lennék már költöznék is.
2021. márc. 17. 06:24
 26/33 anonim ***** válasza:
47%

Amikor elolvastam a címet, hirtelen azt hittem vernek, lelkileg bántalmaznak, nélkülöznöd kell valamit...

A kérdésre válaszolva, nem, nincs okod gyülölni őket.

2021. márc. 17. 06:53
 27/33 anonim ***** válasza:
0%
Szépen elmész diákmunkára, összespórolod az ivartalanítás árát és elviszed. Hatalmas köcsögség a szüleiddel kifizettetni, ha a te kutyád te akartad.
2021. márc. 17. 16:18
 28/33 anonim ***** válasza:
67%
27, meg enni se adjanak neki ennyi erővel, mert ő gyomra, ő akar enni?
2021. márc. 17. 17:02
 29/33 anonim ***** válasza:
16%
28as, nem. Gyereket ők vállaltak, kutyát a kérdező. Annak kell ellátnia és gondoskodnia róla aki akarta a kérdező kötelessége összeszedni a pénzt ivartalaníttatásra.
2021. márc. 17. 18:35
 30/33 anonim ***** válasza:
94%
29, egy kutya hatalmas felelősség, nem lehet a gyerekre terhelni. Normális, felelős, intelligens ember csak akkor enged kutyát vagy bármilyen állatot tartani a gyerekének, ha ő maga is akarja, ha neki nem gond az eltartása.
2021. márc. 17. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!