Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van okom gyűlölni a szüleimet?

Van okom gyűlölni a szüleimet?

Figyelt kérdés

1. Tanulás

Ha kapok egy ötöst, semmi, ha egy hármast, akkor le vagyok cseszve, hogy miért kaptam ilyen szar jegyet...

2. Hobbi

Régebben jártam lovagolni, de most nem mehetek. Jó, nem olcsó mulatság, de van itt még más is.

Imádom az állatokat, kedvencem a kutya. Nekem is van. Nagyon szeretem. Ha tehetném, beengedném, de nem lehet. Vennék neki játékot, de nem lehet. Néha szokott vonyítani, a szüleim leszarják van-e valami baja. Akkor meg puffognak, ha megkérdezem, hogy nem csinálnának-e valamit, mert nem tudok aludni. Ivartalanításról volt szó, hogy lesz, de apám nem hajlandó elvinni az orvoshoz. Csoda, hogy az oltások idáig megvannak. Aztán... Egy random ember és a kutyája... Vagyis egy SZAPORÍTÓ és a kutyája... Szegény állat... És az én kutyám is... Igen, minket kértek rá... Gondolom már sejtitek... Szaporítani akarják!!! Azt mondják nem árt neki, de ő nem ember!!!

Szerintetek van okom utálni őket? Az egész életem tönkreteszik.

A KUTYÁM A LEGJOBB ÉS EGYETLEN BARÁTOM!!!

2021. márc. 16. 19:14
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
De nem nagyon hiszem, hogy mehetek... Még fiatalabb vagyok. (ált. sulis)
2021. márc. 16. 19:57
 12/33 anonim ***** válasza:
83%
Ruhák helyett gyűjtsd össze a pénzt az ivartalanításra a zsebpénzből, problem solved.
2021. márc. 16. 19:57
 13/33 A kérdező kommentje:
Csak ugye a szüleim vesznek belőle ruhát, dönteni se tudok+ivartalanításra nem mehetek egyedül, nem engednek el. Meg gondolom felnőtt nélkül nem lesz műtét. Meg a könyvében is apukám neve van.
2021. márc. 16. 20:02
 14/33 anonim ***** válasza:
59%
A szüleid helyébe egy akkora fülessel bezavartalak volna a szobádba, hogy hisztizzél ott és ha befejezted, kijöhetsz. Borzasztó vagy, mindenre csak a kifogások. Nem is akarsz te segíteni a kutyának, csak jöttél panaszkodni, abban reménykedve, hogy majd mi is köpködünk a szüleidre. Csak nem épp így lett.... nem kell válaszolni, köszi!
2021. márc. 16. 20:06
 15/33 A kérdező kommentje:
Jó... Akkor hagyom, úgy, ahogy van! És igen, az a gyereknevelés, hogy felpofozzuk a gyereket. De ha így van? Akkor mit mondjak/írjak. Saját szobám=2 helyen egy nagy lyuk, a szüleim szobájába, meg egy nagy ablak, szóval nincs szobám. Még egy kifogás, legyél boldog. Mert nem mindenki lehet az... Az állatok iránti szereteted is szuper... Ha kötözködnél, akkor kérlek máshol tedd... Köszi
2021. márc. 16. 20:15
 16/33 A kérdező kommentje:
(Az ablak ki a folyosóra)
2021. márc. 16. 20:16
 17/33 A kérdező kommentje:
Ha nem kérsz választ, akkor ne oda írj, ahol az a lényeg, hogy válaszoljunk egymásnak! Legalább te nem olyan vagy, mint azok, akik azt írják privátban, hogy kötözd be a kutya száját...
2021. márc. 16. 20:18
 18/33 anonim ***** válasza:
67%
Nem neked kell elvinni a kutyát, egyszerűen ha rendelkezésre áll az összeg, állj oda apukád elé és mondd meg, hogy itt a pénz, és kérjen egy időpontot a kutyának. Lehet ha a szüleid azt látják, hogy hajlandó vagy áldozatot hozni az állatodért nemcsak hisztizni, akkor komolyabban vesznek.
2021. márc. 16. 20:19
 19/33 A kérdező kommentje:
És a szüleim helyében, remélem ivartalanítanád a kutyát... Nem felpofoznál... Nem egy hülye telefonról beszéltem. Egy érző állatról!
2021. márc. 16. 20:20
 20/33 A kérdező kommentje:
Jó, megpróbálom. Köszönöm a kommenteket! Remélem sikerül valahogy összeszedni a pénzt. Mert nem két forint lesz. De igyekszem. Megpróbálom minél előbb. Mégegyszer köszönöm! :)
2021. márc. 16. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!