Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van okom gyűlölni a szüleimet?

Van okom gyűlölni a szüleimet?

Figyelt kérdés

1. Tanulás

Ha kapok egy ötöst, semmi, ha egy hármast, akkor le vagyok cseszve, hogy miért kaptam ilyen szar jegyet...

2. Hobbi

Régebben jártam lovagolni, de most nem mehetek. Jó, nem olcsó mulatság, de van itt még más is.

Imádom az állatokat, kedvencem a kutya. Nekem is van. Nagyon szeretem. Ha tehetném, beengedném, de nem lehet. Vennék neki játékot, de nem lehet. Néha szokott vonyítani, a szüleim leszarják van-e valami baja. Akkor meg puffognak, ha megkérdezem, hogy nem csinálnának-e valamit, mert nem tudok aludni. Ivartalanításról volt szó, hogy lesz, de apám nem hajlandó elvinni az orvoshoz. Csoda, hogy az oltások idáig megvannak. Aztán... Egy random ember és a kutyája... Vagyis egy SZAPORÍTÓ és a kutyája... Szegény állat... És az én kutyám is... Igen, minket kértek rá... Gondolom már sejtitek... Szaporítani akarják!!! Azt mondják nem árt neki, de ő nem ember!!!

Szerintetek van okom utálni őket? Az egész életem tönkreteszik.

A KUTYÁM A LEGJOBB ÉS EGYETLEN BARÁTOM!!!

2021. márc. 16. 19:14
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
71%
Sajnáltasd még magad kérlek.
2021. márc. 16. 19:28
 2/33 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem nincs okod.

Az ötösöket várják el tőled, okosnak tartanak. A lovaglás ha drága, és nem tudják fizetni, nem tehetnek róla. Főleg ilyen időben, ahol a legtöbb lovarda zárva van és mindenkinek vékonyabb a pénztárcája.

Az ivartalanítást ki kellene harcolnod, ha apukád nem viszi el, kérsz mástól segítséget. Ha néha vonyít amúgy, az nem jelent semmit. A legtöbb kinti kutya vonyítja a teli holdat pl. Ha fájdalma van, azt nem valószínű, hogy így fejezné ki. Játékot pedig vehetsz neki, nyilván van félretett zsebpénzed, ha tényleg szeretnél neki venni, akkor elmész a boltba és leemelsz egyet.

2021. márc. 16. 19:32
 3/33 anonim ***** válasza:
49%

Van okod. Arra nincs mentség hogy valaki rosszul bánik az állatokkal.

Tökéletesen mutatja az ember jellemét hogy mennyi empátia van benne más fajok iránt.

Szerencse hogy te nem lettél ilyen hulladék. Menekülj amint tudsz, a kutyáddal együtt.

2021. márc. 16. 19:42
 4/33 anonim ***** válasza:
71%
Te vagy a lovaglós csaj? Régen kiirtal ide par kerdest...
2021. márc. 16. 19:42
 5/33 anonim ***** válasza:
87%

4: a lovaglós továbbra is ontja magából a kérdéseit... :-DDD

Sőt, másik regről válaszolgat is saját magának. Annyira nevetséges! :DD

2021. márc. 16. 19:45
 6/33 A kérdező kommentje:

Igen, csak boltba se engednek... A kutyám nem csak éjjel vonyít, van amikor nappal is, és minden nap. Idáig nem csinálta... De ha nincs semmi

Az a baj, hogy arra sincs okom, hogy szeressem őket... Mert nem tudom... Valamiért azt érzem, hogy nem szeretnek :(

Az ivartalanítás... Arról annyit, hogy hiába szóltam nekik 800-szor,sajnos nem figyelnek. Tegnap azt mondták, hogy lesz, gondoltam, ezaz, végre rájöttek... Ma meg elvették azt a reményt is, ami volt... Már csak azon tudok gondolkodni, hogy majd akkor mint mondanak nekem...

Úgy érzem, hogy esélyem sincs

Illetve a zsebpénz... Csak suliba kapok, hogy vegyek ételt. Szoktam kapni ünnepekkor, de abból ruhát vesznek. Nincs bajom vele, örülök, hogy kapok... De azt mindig kapok, így is, úgy is. De mindegy...

És boltba se engednek el...

És az, hogy sajnáltassad még magad. Te nem tudhatod, hogy érzem magam, és hogy nekem hogy esik. Elég érzékeny vagyok. Főleg a kutyás témákban. Bánt, hogy a szüleim ilyen tudatlanok. Örülök, hogy másoknak ez a szokatlan, de azért nem kellene beszólni szerintem.

2021. márc. 16. 19:45
 7/33 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a lovaglós szerintem. :)
2021. márc. 16. 19:47
 8/33 anonim ***** válasza:
75%

Nem tudom, hogy hány éves vagy, de annak idején úgy orvosoltam az anyagi nehézségeinket, hogy diákmunkát vállaltam és visszavettem a saját szükségleteimből, így volt pénzem kifizetni az állatorvost.

Érdemes lenne körbenézned diákszövetkezetek honlapján, ott megtalálod, hogy hány éves kortól tudsz munkát vállalni és milyet. A diákmunka márcsak azért is jó, mert segít leszakadni a szüleidről, és nagyon barátokat szerezhetsz.

Én 16 éves koromtól dolgozok diákként.

Sok szerencsét kívánok neked a továbbiakban, átérzem a helyzeted.

2021. márc. 16. 19:53
 9/33 A kérdező kommentje:

És igen, lehet a lovast, a pénzest és a tanulóst túl gondoltam. De ez kb.

már állatkínzás. Szerencsére még nem történt meg... De voltak már nálunk. De három ember is. Mi van a magyarokkal?!

2021. márc. 16. 19:54
 10/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2021. márc. 16. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!