Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy győzzem meg édesanyámat...

Hogy győzzem meg édesanyámat az együttalvásról? Többi lent

Figyelt kérdés

18 éves vagyok. A barátommal már hónapok óta együtt vagyunk.

Azt megengedi, hogy egymásnál töltsük napokat, csak aludni haza kell jönnöm.

Tudnátok valami tanácsot adni, hogy hogyan lehetne megpuhítani?

Tudja, hogy nem vagyok szűz, és tudja, hogy felelősségteljesen tudok védekezni. Mi lehet a baj?

Köszönöm, ha segítesz :)

2021. márc. 16. 07:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
27%
19-es el sem olvastad a kérdést...
2021. márc. 16. 12:50
 22/26 anonim ***** válasza:
10%
#21: kellemes kötekedést és további szép napot.
2021. márc. 16. 12:58
 23/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm azokanak, akik normális hangnemben és érdemben hozzá tudtak szólni :)
2021. márc. 16. 15:41
 24/26 anonim ***** válasza:
Sehogy, nálunk se alhatott senki. Se öcsém épp aktuális barátnője (nem volt sok), se az én barátom. Sőt, mivel őt nem kedvelték, egyáltalán nem mehetett hozzánk. Én későn kezdtem a párkapcsolatot, mert vagy nem találtam, vagy elutasítottak. 30 voltam, mikor a páromnál alhattam, bár abba se mentek bele könnyen. Időbe telt, mire elfogadták, de akkor se örültek.
2021. márc. 16. 19:34
 25/26 anonim ***** válasza:
Ne akarjál a fiúnál aludni. Sokkal jobban fog a fiú is értékelni téged, ha tartod magad, és nem viselkedsz úgy, mint egy kis riherongy, aki csak úgy ott alszik a fiúnál. A szülei sem néznének rád túl pozitívan, még ha nem is mutatnák. Ez a te önérzetedet, a kiállásodat növeli, ha otthon alszol, attól még lehetsz együtt azzal a fiúval. A kapcsolat további sorsára, hidd el, jót fog tenni, ha nem vagy ott állandóan, amikor csak akar.
2021. márc. 17. 12:02
 26/26 anonim ***** válasza:

25. szóval aki ott alszik a párjánál az egy riherongy, és a szülei csúnyán néznek rá? :D nekem pont párom anyja mondta hogy nyugodtan aludhatok ott.

senki nem lesz riherongy attól mert a párjánál alszik. pláne ha több hónapja együtt vannak, és felnőttek. a fiú meg szerintem ugyanúgy értékeli őt ha ott alszik, ha nem.

ha meg nem értékeli ugyanúgy mert jajj ott alszik a gizike, akkor egy nyomorék és kész.

2021. márc. 17. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!