Mikortól megengedhető az együttalvás? (kritériumok)
Köszönöm az eddigi válaszokat. Gondolkodtunk ezen, hogy az engedélye nélkül ott maradok, vagy ő nálunk, csak attól félek, ha a szava ellen cselekszem, akkor tényleg soha nem fogja önszántából megengedni a dolgot.
Barátnőim is megkérdőjelezik, mi a fenéért nem engedi meg még a 20 éves lányának anyám, hogy együtt aludjunk. Mikor ezt felvetem anyumnak, vagy példálózom barátnőimmel vagy akárkicsodával, az a válasza rá, hogy "de nekik nem 18 éves a barátjuk"
Persze, ha meg leérettségizet az lesz a válasza, hogy majd ha elvégezte az egyetemet.
20 éves vagy. Nem kell az engedélyére várni.
Lehet, hogy a Kérdező attól tart, hogy ha együttalszanak, akkor az anyja pampogni fog utána.
Én simán együttaludnék a párommal, aztán felőlem pampoghat az anyám, egy ideig hallgatom, majd, ha meguntam, beülök a szobámba zenét hallgatni.
Pontosan erről van szó #9, pampogjon, ha nincs jobb dolga. Az embernek a szabadsága kiharcolása néha elkerülhetetlenül konfliktusokkal jár, amit fel kell vállalni.
Kérdező, az én párom (17/L volt akkor) 17 évesen aludt nálam először, olyan 2-3 hónapkapcsolat után. Pár hétig ott is ment a pampogás, aztán megszokták, hogy a kislányuk szombat este a nem otthon alszik, és már csak azt kérdezték, hogy vasárnap ebédre, vagy este megy haza...
Ez így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!