Normális vagyok? Megengedhető ez?
Ismeretlen helyre, ismeretlen emberekkel nem engedném.
Ha a szokásos baráti társasága, osztálytársai, akkor igen.
Hát én nem engedném el, pedig nem vagyok túl szigorú ember. Ő lehet, hogy normális, de a többiek is? És elkeserítelek: hiába ismered őket és hiába kedves, udvarias, jó fiúk... az a szülőknek szól.
Bérelt ház? Akkor gondolom felnőttek (szülők) se lesznek felügyelni? Jó esetben csak piálnak majd. És könnyen beleviszik a rosszba a jó kislányokat is ilyenkor...
Meg nem biztos, hogy tudni akarod, miért hívnak meg 16 éves kanos kamaszok, naiv jókislányokat. Hozod-viszed? Hát az remek, kár, hogy a "csoda" pont a két esemény között történik majd.
14 évesen bármikor elengedném valamelyik barátnője családjához. Vagy esetleg jöhetnének hozzánk néhányan, mert 14 évesen már nem akarja a szülőkkel nézni a kabarét, oké. De hogy egy ilyen házibuliban még nincs helye, az is biztos.
Persze te tudod milyen elvek szerint neveled. De egyelőre még te vagy érte jogilag is felelős. Az biztos, hogy igen szigorú szabályokat fektetnék le a helyedben a buli idejére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!