Mikortól megengedhető az együttalvás? (kritériumok)
Figyelt kérdés
20éves lány vagyok. A barátommal kicsit több, mint egy éve együtt vagyunk (ő 18 éves). Anyum nagyon szigorú velem (amit egyébként nem tudok mire vélni) és ebből kifolyólag az együtt alvást sem engedi meg. Régebben az volt a kifogása, hogy még nincs 18 a barátom. Mivel elérte a "kritériumot", így újra megpróbáltuk rávenni... Szintén nem engedi meg, mert most azt találta ki, hogy majd ha leérettségizik, utána beszélhetünk róla (tehát +1 évet húzni akar). Mit tudnék csinálni? Plusz infó, hogy képtelenség anyummal normálisan beszélgetni, mert vagy mindenre kifogást talál, rosszabbik esetben pedig kiabál velem ha már kifogy az érvekből.2019. aug. 19. 15:02
21/22 anonim válasza:
Kanapén is jókat lehet szeretkezni napközben, ez igaz :D bár én egyszer leestem róla, meg is ütöttem a seggcsontom. Azóta óvatosabb vagyok.
22/22 anonim válasza:
Miért akarod, hogy önszántából megengedje??? Jézusnak se engedné, hogy közönség előtt beszéljen. Számít bármit is a véleménye????
Akkor valid egy tiltás ha jól neveled a gyereket.
Te nem voltál nevelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!