Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mikortól megengedhető az...

Mikortól megengedhető az együttalvás? (kritériumok)

Figyelt kérdés
20éves lány vagyok. A barátommal kicsit több, mint egy éve együtt vagyunk (ő 18 éves). Anyum nagyon szigorú velem (amit egyébként nem tudok mire vélni) és ebből kifolyólag az együtt alvást sem engedi meg. Régebben az volt a kifogása, hogy még nincs 18 a barátom. Mivel elérte a "kritériumot", így újra megpróbáltuk rávenni... Szintén nem engedi meg, mert most azt találta ki, hogy majd ha leérettségizik, utána beszélhetünk róla (tehát +1 évet húzni akar). Mit tudnék csinálni? Plusz infó, hogy képtelenség anyummal normálisan beszélgetni, mert vagy mindenre kifogást talál, rosszabbik esetben pedig kiabál velem ha már kifogy az érvekből.
2019. aug. 19. 15:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

#10 ehehehe, velem is így volt, csak én voltam a férfi. A lányka nagyon szeretett volna már együtt aludni velem (náluk), az anyja viszont tiltakozott. Mikor elutaztam hozzá, és úgy adta elő megint, a szülők kicsit morgolódtak, de már beleegyeztek. Nem tudom, biztos jó benyomást tettem rájuk.

Megbeszéltük, hogy villanyoltás után csak Tyrianozni fogunk, nem lesz semmi más, tapicskó meg egyebek. Nos, tartottuk is magunkat ehhez 40 percig, aztán egy orbitális nagyot szeretkeztünk :$ másnap délelőtt már nyoma se volt semmi feszültségnek a családon belül, gondolom megnyugodtak a szülők, hogy nem eszek embert :P

2019. aug. 19. 15:50
 12/22 anonim ***** válasza:
82%

14 voltam, mikor közöltem, Gergő itt alszik, jó?

Anyám (sóhaj) : Jó....

Ennyi...

2019. aug. 19. 15:57
 13/22 Skorpió87 ***** válasza:
100%

1 éve jártok és nem történt még köztetek semmi? Ha már az együtt alvást Anyud nem engedi meg...Örülj neki, ha a párod még nem lépett félre. Anyud meg gondolkozhatna, mielőtt próbál erkölcs csőszt játszani... A fiúk sem 18 körül kezdik a nemi életet, régebben is voltak sokan, akik már 14 éves korban elkezdték... Nem fognak a hatóságok megbüntetni, ha még nem töltötte be a fiú a 18-at, stb. Nevetséges.

Inkább az a lényeg, hogy védekezzetek, a többi csak felesleges körítés!

Csináld azt, amit jónak érzel, és ne csináljatok magatokból bohócot! 20 évesen már el is kezdhetsz kiállni magadért, mert később csak rosszabb lesz. Előbb-utóbb otthonról is majd el kell költözz, akkor hogy állsz Anyud elé? NEM SZÓLHAT BELE mindenbe, főleg HA NINCS MIVEL ÉRVELNI!

2019. aug. 19. 16:00
 14/22 anonim ***** válasza:
60%
A Kérdező nem attól fél,hogy az anyja pampogni fog neki,ha a fiúja nála alszik,hanem attól fél,hogy ki lesz penderitve a házból,ha nem tartja be a szabályokat.
2019. aug. 19. 16:06
 15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy mindd velem vagytok, és nem csak én gondolom igy (mert tényleg egy szar embernek érzem magam, mikor anyám ellen kell érvelnem, de ő olyan, mint egy "úthenger" és kb. "kifekszek" az akarata előtt, mert mégis csak az anyám). A párommal már történt "komolyabb" dolog, szóval nem értem, miért az együttalvás az, amit megkéne tiltania
2019. aug. 19. 16:08
 16/22 Skorpió87 ***** válasza:
100%
Tud róla? Akkor mi a baja az együtt alvással? :D
2019. aug. 19. 16:19
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
15 evesen mar elengedett anyam ottaludni.
2019. aug. 19. 16:36
 18/22 anonim ***** válasza:
59%
Mond meg neki hogy a viragod mar le van tepve, ne aggódjon
2019. aug. 19. 17:48
 19/22 anonim ***** válasza:
89%
#14 "hanem attól fél,hogy ki lesz penderitve a házból,ha nem tartja be a szabályokat." - kockázat nélkül nincs haszon. Egyfelől. Másfelől egyetlen gyerek se tehet róla, hogy neki csak ilyen szemellenzős konzi szülő jutott...
2019. aug. 19. 17:49
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

En kozolnem vele h szexelni nem csak ejszaka lehet

Sot napkozben ha nincs otthon tok jo volt a kanape is

2019. aug. 19. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!