Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy győzzem meg édesanyámat...

Hogy győzzem meg édesanyámat az együttalvásról? Többi lent

Figyelt kérdés

18 éves vagyok. A barátommal már hónapok óta együtt vagyunk.

Azt megengedi, hogy egymásnál töltsük napokat, csak aludni haza kell jönnöm.

Tudnátok valami tanácsot adni, hogy hogyan lehetne megpuhítani?

Tudja, hogy nem vagyok szűz, és tudja, hogy felelősségteljesen tudok védekezni. Mi lehet a baj?

Köszönöm, ha segítesz :)

2021. márc. 16. 07:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
83%
oké, magamból indultam ki, én a tinikori szerelmemmel házasodtam, lassan 40 éve.
2021. márc. 16. 09:13
 12/26 anonim ***** válasza:
97%
A lányt nem engedik a fiúnál aludni, nem erről van szó(?)...
2021. márc. 16. 09:16
 13/26 anonim ***** válasza:
34%
Vallási okokból, szerintem... Érdemes lenne a teljes helyzetet feltárni.
2021. márc. 16. 09:22
 14/26 anonim ***** válasza:
75%

Én is bőven 18 éves voltam, amikor megengedték, hogy a páromnál aludjak. Előtte nem is volt “komoly” kapcsolatom, egy 3 hónapos, ahol visszagondolva jobb is, hogy nem aludtam ott.

Az akkori párommal 3 évet voltunk együtt, mint mondtam, 18 évesen jöttünk össze. Akkor engedte anyukám, hogy a páromnál aludjak, amikor már teljesen megbízott a páromban és kiismerte teljesen. Neked is ajánlanám, hogy hívd el magatokhoz, hogy ismerjék meg minél jobban, úgy talán könnyebben megengedik, hogy ott aludj.

2021. márc. 16. 09:40
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle, miért nem engedi.
2021. márc. 16. 10:09
 16/26 A kérdező kommentje:

Nem szeretném beköltöztetni, csak jo lenne együtt tölteni több időt, mert a 8órási korlátozás mellett nem sok programot tudunk szervezni.

Illetve nem kell hogy se a barátomra, se rám hogy mosson anyukám 😅 Albérletben laktam, csak mivel az egyetem most online van, így felmondtuk és hazaköltöztem.

És volt már nálunk sokszor a barátom, jól kijön anyukámmal.

Nem tudom mennyi időt kellene még várni...

2021. márc. 16. 10:29
 17/26 anonim ***** válasza:
97%
De megkérdezted már tőle, hogy miért nem engedi? Lehet valami egyszerű oka van, pl zavarja, ha te mész a fiúhoz, inkább jönne ő hozzad aludni.
2021. márc. 16. 10:31
 18/26 A kérdező kommentje:

Nem engedi se azt, hogy én aludjak ott, se azt hogy ő aludjon itt.

Azt mondta, hogy előbb ismerjem ki jól. De ahogy említettem is több hónapja együtt vagyunk, és szinte 0-24ben beszélünk minden nap a kezdetektől fogva, illetve heti 3x minimum találkozunk.

2021. márc. 16. 10:35
 19/26 anonim ***** válasza:
32%
Mondani kell neki, hogy amire gondol, amitől tart, hogy "azt ne csináljátok", azt nem csak éjjel lehet csinálni.
2021. márc. 16. 11:57
 20/26 anonim ***** válasza:
6%

Mert nem engedi. Pont.

Két választásod van:

1. maradsz a sggeden, és hagyod, hogy még 23 évesen is megszabja, mikor-merre mehetsz

2. lázadsz, ami konfliktusokkal és "amíg nálam laksz"-című szöveggel fog végződni, de anyád is belátja talán, hogy nem 14 éves gyerek vagy.

2021. márc. 16. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!