Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ugyan miért kell így az ember...

Ugyan miért kell így az ember fejéhez vágni a magas vízfogyasztást?

Figyelt kérdés
Szóval úgy zuhanyzom hogy megadom a módját nem csak leöblítem magamról a tusfürdőt.(de ezzel azért szerintem sokan vannak ugyanígy). Szüleim elkezdték taglalni hogy biztos filmszerűen zuhanyzok mint mikor a szexi nő ott illeg billeg meg kvázi sziesztázik míg egyszercsak betoppan mellé a pasi vagy egy nő (filmje válogatja melyik) hogy aztán jöjjön a fülledt jelenet... de kár ott időznöm mert itt senki betoppanására nem kell várni, úgyse jön. Ezt így mondták. Az alapdologban még igazuk is van szüleimnek de a tálalás nemde méltánytalan?

2021. márc. 13. 22:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
46%
Én is ki vagyok akadva ezen, mert számomra a zuhanyzás nem annyit jelent, hogy beállok a víz alá, aztán zárom is el. Egy rendes tusoláshoz igenis idő kell. Azt nem mondom, hogy veretni kell a csapot, de az sem normális, ha valaki ezen akar filléreket spórolni.
2021. márc. 14. 01:36
 12/23 anonim ***** válasza:
50%
A kérdés az, hogy a hosszú idő mit takar. Fél óra, 20 perc szerintem még belefér. Én is szeretek még pár percig a forró víz alatt állni, miután megtisztálkodtam, mivel gyakran fáj a hátam, derekam és a forró víz kellemesen el tudja lazítani.
2021. márc. 14. 04:30
 13/23 anonim ***** válasza:
57%

Én pl egészségügyi gondokkal küzdők,úgy izzadok,mint egy ló voltam több kivizsgáláson is,de minden "normális" én pl reggel, délután, és este is fürdők,

amíg otthon éltem a szüleimet nem zavarta azt mondták inkább több víz számlát fizetnek,mellette 48 órás deokat használok és hintőport, váltópólók vannak nálam ugyanabból a fajtából vettem 5db,napi 1x kell cseréljek.

Szóval ha nem ilyen problémád van akkor próbáld meg kicsit kevesebb vizet pazarolni és a szexuális dolgokat meg a szobádban az ágy alatt elvégezni

Le lehet normálisan is tusolni 15-20 perc alatt is

2021. márc. 14. 05:35
 14/23 anonim ***** válasza:
79%

Egy alapos tusolás nagyon max. 10 perc, de abban már benne van a törölközés is. ha sűrű hosszú hajad van akkor hajmosással legyen 20.

Ha áztatni akarod magad, akkor kell engedni egy kád forró vizet, és belefeküdni.

2021. márc. 14. 06:56
 15/23 anonim ***** válasza:
77%
Én is van hogy gyorsan le zuhanyzók,van hogy kicsit tovább mert átfagytam vagy csak simán segít pihenem de akkor is sem órákat fürdök .
2021. márc. 14. 07:25
 16/23 anonim ***** válasza:
65%

Nekem hajmosassal is 5-8perc(hosszu, nagyon vekonyszalu hajam van, es mindennap mosnom kell sajnos, es mivel sporolok, nem tudom rendesen megmosni a hajam, de ugyanakkor mindennap meg van mosva, szal kb jo az ugy), de azert mert kulfoldon elek, es itt valoban draga a viz Magyarorszaghoz kepest).

Ha panelban laktok, akkor valoszinu, hogy altalanyt fizetnek a szuleid es bekaptak egy nagyobb szamlat, szoval jobb, ha kicsit gyorsabban zuhanyzol. De ezt tenyleg meltatlanul kozoltek. Nagyon lealacsonyitoak.

Amugy nalatok mindenki zuhanyzik, es senki nem furdik? A sok regi tipusu mosogep(10+ eves, hiaba markas) is rengeteget fogyaszt...Ha naponta foztok, akkor meg mosogatassal is csomo viz elmegy.

2021. márc. 14. 08:13
 17/23 anonim ***** válasza:
72%
Fürödj le 5-10 perc alatt.
2021. márc. 14. 09:24
 18/23 anonim ***** válasza:
88%
Ne fürgyéé le!🤣
2021. márc. 14. 09:27
 19/23 anonim ***** válasza:
55%

Ha nem te fizeted, szerintem nem kéne órákig áztatni magad, pláne nem ott maszturbálni.

Vegyél vibrátort, ha annyira viszket, de egy alapos tusolás is max 10 perc.

2021. márc. 14. 14:41
 20/23 anonim ***** válasza:
67%

Én inkább megengedem félig a kádat.

De én se látom értelmét mikor valaki folyatja a vizet 20-30 percig a zuhany alatt.

Zuhany alatt kb 3 perc alatt lefürdök. Átdörgölöm magam tusfürdővel meg szivaccsal aztán lecsapatom.

2021. márc. 14. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!