Ugyan miért kell így az ember fejéhez vágni a magas vízfogyasztást?
Én pl egészségügyi gondokkal küzdők,úgy izzadok,mint egy ló voltam több kivizsgáláson is,de minden "normális" én pl reggel, délután, és este is fürdők,
amíg otthon éltem a szüleimet nem zavarta azt mondták inkább több víz számlát fizetnek,mellette 48 órás deokat használok és hintőport, váltópólók vannak nálam ugyanabból a fajtából vettem 5db,napi 1x kell cseréljek.
Szóval ha nem ilyen problémád van akkor próbáld meg kicsit kevesebb vizet pazarolni és a szexuális dolgokat meg a szobádban az ágy alatt elvégezni
Le lehet normálisan is tusolni 15-20 perc alatt is
Egy alapos tusolás nagyon max. 10 perc, de abban már benne van a törölközés is. ha sűrű hosszú hajad van akkor hajmosással legyen 20.
Ha áztatni akarod magad, akkor kell engedni egy kád forró vizet, és belefeküdni.
Nekem hajmosassal is 5-8perc(hosszu, nagyon vekonyszalu hajam van, es mindennap mosnom kell sajnos, es mivel sporolok, nem tudom rendesen megmosni a hajam, de ugyanakkor mindennap meg van mosva, szal kb jo az ugy), de azert mert kulfoldon elek, es itt valoban draga a viz Magyarorszaghoz kepest).
Ha panelban laktok, akkor valoszinu, hogy altalanyt fizetnek a szuleid es bekaptak egy nagyobb szamlat, szoval jobb, ha kicsit gyorsabban zuhanyzol. De ezt tenyleg meltatlanul kozoltek. Nagyon lealacsonyitoak.
Amugy nalatok mindenki zuhanyzik, es senki nem furdik? A sok regi tipusu mosogep(10+ eves, hiaba markas) is rengeteget fogyaszt...Ha naponta foztok, akkor meg mosogatassal is csomo viz elmegy.
Ha nem te fizeted, szerintem nem kéne órákig áztatni magad, pláne nem ott maszturbálni.
Vegyél vibrátort, ha annyira viszket, de egy alapos tusolás is max 10 perc.
Én inkább megengedem félig a kádat.
De én se látom értelmét mikor valaki folyatja a vizet 20-30 percig a zuhany alatt.
Zuhany alatt kb 3 perc alatt lefürdök. Átdörgölöm magam tusfürdővel meg szivaccsal aztán lecsapatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!