Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ugyan miért kell így az ember...

Ugyan miért kell így az ember fejéhez vágni a magas vízfogyasztást?

Figyelt kérdés
Szóval úgy zuhanyzom hogy megadom a módját nem csak leöblítem magamról a tusfürdőt.(de ezzel azért szerintem sokan vannak ugyanígy). Szüleim elkezdték taglalni hogy biztos filmszerűen zuhanyzok mint mikor a szexi nő ott illeg billeg meg kvázi sziesztázik míg egyszercsak betoppan mellé a pasi vagy egy nő (filmje válogatja melyik) hogy aztán jöjjön a fülledt jelenet... de kár ott időznöm mert itt senki betoppanására nem kell várni, úgyse jön. Ezt így mondták. Az alapdologban még igazuk is van szüleimnek de a tálalás nemde méltánytalan?

2021. márc. 13. 22:27
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
96%
Akkor most mi a baj? Hogy pazarlod a vizet, vagy hogy maszturbálsz a fürdőben?
2021. márc. 13. 22:34
 2/23 anonim ***** válasza:
80%
Te fizeted a melegvizet?
2021. márc. 13. 22:35
 3/23 A kérdező kommentje:
Nem én fizetem de nem is állítottam az ellenkezőjét. A pazarlás is igaz lehet.De engem a stílus zavar
2021. márc. 13. 22:37
 4/23 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem szóltak már neked, hogy ne pancsold a melegvizet, ezek szerint nem értetted. Hátha most..
2021. márc. 13. 22:38
 5/23 A kérdező kommentje:
Nem emlékszem.
2021. márc. 13. 22:39
 6/23 anonim ***** válasza:
77%
Majd ha te fizeted a számláikat azt csinalsz amit akarsz, egyenlőre ha nem tehetitek meg, ne legyenek ilyen igényeid.
2021. márc. 13. 22:51
 7/23 anonim ***** válasza:
93%
Hát a stílusuk elég primitív volt, az tény. A vízpazarlásban igazuk lehet, de ezt el lehet mondani intelligens, nem bántó, nem megalázó módon is. Legközelebb zuhanyozz takarékosabban, és próbálj ezen túllépni. Nem lesznek értelmesebbek attól, ha összeveszel velük.
2021. márc. 13. 23:08
 8/23 anonim ***** válasza:
98%

Bátyám is ezt csinálja. Egy órán keresztül zuhanyzik. Amikor jól keresett sem adott bele egy fityinget sem a rezsibe, de még karácsonyi ajándékot sem vett a szüleimnek. Igen, velük lakik ma is és változatlan a helyzet. Én nem ítélem el azt, aki szüleivel lakik felnőttként. Nagyon jól tudom, hogy az ember rákényszerülhet. De szerintem a szülők is emberek, remélem érthető.

(Bár eléggé provokáció gyanús kérdés )

2021. márc. 13. 23:09
 9/23 anonim ***** válasza:
26%
Ha a szüleid nem is, én megengedem, hogy hosszas ideig masztizz a zuhanyrózsával! 😉 Jó is az, jól tud masszírozni! 😊 nem kell betoppannia senkinek, van náluk jobb is!
2021. márc. 13. 23:37
 10/23 anonim ***** válasza:
80%
Vegyél inkább egy vibrátort és intézd az ágyadban. A víz tényleg nincs ingyen
2021. márc. 13. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!