Ugyan miért kell így az ember fejéhez vágni a magas vízfogyasztást?
Figyelt kérdés
Szóval úgy zuhanyzom hogy megadom a módját nem csak leöblítem magamról a tusfürdőt.(de ezzel azért szerintem sokan vannak ugyanígy). Szüleim elkezdték taglalni hogy biztos filmszerűen zuhanyzok mint mikor a szexi nő ott illeg billeg meg kvázi sziesztázik míg egyszercsak betoppan mellé a pasi vagy egy nő (filmje válogatja melyik) hogy aztán jöjjön a fülledt jelenet... de kár ott időznöm mert itt senki betoppanására nem kell várni, úgyse jön. Ezt így mondták. Az alapdologban még igazuk is van szüleimnek de a tálalás nemde méltánytalan?2021. márc. 13. 22:27
1/23 anonim válasza:
Akkor most mi a baj? Hogy pazarlod a vizet, vagy hogy maszturbálsz a fürdőben?
3/23 A kérdező kommentje:
Nem én fizetem de nem is állítottam az ellenkezőjét. A pazarlás is igaz lehet.De engem a stílus zavar
2021. márc. 13. 22:37
4/23 anonim válasza:
Szerintem szóltak már neked, hogy ne pancsold a melegvizet, ezek szerint nem értetted. Hátha most..
5/23 A kérdező kommentje:
Nem emlékszem.
2021. márc. 13. 22:39
6/23 anonim válasza:
Majd ha te fizeted a számláikat azt csinalsz amit akarsz, egyenlőre ha nem tehetitek meg, ne legyenek ilyen igényeid.
7/23 anonim válasza:
Hát a stílusuk elég primitív volt, az tény. A vízpazarlásban igazuk lehet, de ezt el lehet mondani intelligens, nem bántó, nem megalázó módon is. Legközelebb zuhanyozz takarékosabban, és próbálj ezen túllépni. Nem lesznek értelmesebbek attól, ha összeveszel velük.
8/23 anonim válasza:
Bátyám is ezt csinálja. Egy órán keresztül zuhanyzik. Amikor jól keresett sem adott bele egy fityinget sem a rezsibe, de még karácsonyi ajándékot sem vett a szüleimnek. Igen, velük lakik ma is és változatlan a helyzet. Én nem ítélem el azt, aki szüleivel lakik felnőttként. Nagyon jól tudom, hogy az ember rákényszerülhet. De szerintem a szülők is emberek, remélem érthető.
(Bár eléggé provokáció gyanús kérdés )
9/23 anonim válasza:
Ha a szüleid nem is, én megengedem, hogy hosszas ideig masztizz a zuhanyrózsával! 😉 Jó is az, jól tud masszírozni! 😊 nem kell betoppannia senkinek, van náluk jobb is!
10/23 anonim válasza:
Vegyél inkább egy vibrátort és intézd az ágyadban. A víz tényleg nincs ingyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!