Most akkor utálnak?
Figyelt kérdés
Hali, szóval apum mindig kerül engem ha lemegyek följön ha följövök le megy és mindig kihagy mindenből. Anyum ugyan ez mindig úgy döntenek hogy én utólag tudom meg, a nővérem kinőtt ruhályit hordom a többi tesóm meg 30-40 ezres ruhákat kapnak és van pénz nekem is ruhákat venni. Nekem egy szar használt 2 éves telefonom van a többieknek pedig iphone 12 pro max pedig erre is lenne pénzünk, nekem ingyen volt a gépem és használt amit kaptam a tesóimnak aple gépük van. Engem vernek néha a tesóimat meg istenítik és még a hugomnak is lehet műkörme nekem meg majd ha elmultam 18 vagy ha megkeresem magamnak rá a pénzt a tesóim kapnak zsebpénz én meg nem tesómnak egyszer eltört az ujja apum leordította anyumat h miért csak a kórház után szolt neki amikor nekem tört el az ujjam azt mondta apum hogy csak egy törés és beforr de azóta is alig bírom mozgatni az ujjam és az 3 éve történt. Kérlek titeket segítsetek hogy mit csinálok rosszul.2021. márc. 13. 01:26
11/15 anonim válasza:
Na jó, sajnállak meg minden, de ezen: "ruhályit" nagyot röhögtem 😂😂
12/15 anonim válasza:
Ne etessük a trollt, kérem álljanak tovább, nincs itt semmi látnivaló
13/15 anonim válasza:
#11: úgy látszik, nyelvtankönyvből is levetettet kapott... hiányzott belőle néhány lap... 😂😂😂😂😂
14/15 anonim válasza:
Lehet, hogy tesóid is tele vannak ilyen sérelmekkel. Ezt meg kéne beszélni.
Szüleid mit mondanak mikor beszélsz velük az egyenlő bánásmódról?
15/15 anonim válasza:
Nem utólag tudta meg hogy használt ruhákat hord utólag tud még minden fontosat. Én így értelmezem. A kettő között vessző van.
Kérdező ha tényleg így van akkor amikor lesz egy nyugis pillanatuk akkor kérdezd meg tőlük hogy mi a bajuk. Mi ezt nem tudhatjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!