Most akkor utálnak?

Figyelt kérdés
Hali, szóval apum mindig kerül engem ha lemegyek följön ha följövök le megy és mindig kihagy mindenből. Anyum ugyan ez mindig úgy döntenek hogy én utólag tudom meg, a nővérem kinőtt ruhályit hordom a többi tesóm meg 30-40 ezres ruhákat kapnak és van pénz nekem is ruhákat venni. Nekem egy szar használt 2 éves telefonom van a többieknek pedig iphone 12 pro max pedig erre is lenne pénzünk, nekem ingyen volt a gépem és használt amit kaptam a tesóimnak aple gépük van. Engem vernek néha a tesóimat meg istenítik és még a hugomnak is lehet műkörme nekem meg majd ha elmultam 18 vagy ha megkeresem magamnak rá a pénzt a tesóim kapnak zsebpénz én meg nem tesómnak egyszer eltört az ujja apum leordította anyumat h miért csak a kórház után szolt neki amikor nekem tört el az ujjam azt mondta apum hogy csak egy törés és beforr de azóta is alig bírom mozgatni az ujjam és az 3 éve történt. Kérlek titeket segítsetek hogy mit csinálok rosszul.
2021. márc. 13. 01:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%

Nem tudni.

Törekedj minél előbb elköltözni otthonról es szakítsd meg velük a kapcsolatot

2021. márc. 13. 01:48
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Hány éves vagy kérdező? Én a helyedben 18 éves koromban költöznék vagy akár még hamarabb kollégiumba mennék ha van erre lehetőség (jó most a vírus miatt nincs) Amúgy meg nem hiszem hogy az a baj hogy neked régebbi telefonod van meg nem kapsz 30-40ezres ruhákat (mondjuk mivel a testvéreid megkapják ezeket ezért igazságtalannak tűnik) hanem inkább az hogy még a legalapabb dolgokban is leszarnak és ezek mellé még vernek is.
2021. márc. 13. 04:02
 3/15 anonim ***** válasza:
49%
kérdezd meg, hogy mikor fogadtak téged örökbe és kik a genetikai szüleid?
2021. márc. 13. 06:50
 4/15 anonim ***** válasza:
70%
Aha, szóval nem tűnt föl hogy azokat a cuccokat kapod, ami eddig a nővéreden volt. Hihető.... Bocsánat, a "ruhályit" . És amikor vernek , az az első sérelmem amit felhozol hogy "szar két éves telefonod" Van, meg nincs műkörmöd mint a húgodnak.....
2021. márc. 13. 07:29
 5/15 anonim ***** válasza:
69%
Na, az aktuális Hamupipőke megérkezett...
2021. márc. 13. 08:20
 6/15 anonim ***** válasza:
74%
Biztos a tesóid tudnak írni!!!
2021. márc. 13. 08:44
 7/15 anonim ***** válasza:
97%

Az ujjtöréses "neki is és amikor nekem" miatt (is) erősen megkérdőjelezhető számomra a sztori hitelessége.

Ha igaz: kérdezd meg tőlük ezeket, felsorolva az összes sérelmet: "ez miért van"?.

Szerintem viszont nem igaz.

2021. márc. 13. 09:42
 8/15 anonim ***** válasza:
80%

" - Anya, ha nagyobb leszek, mint a nővérem, rúzsozhatom magam, és lehet műkörmöm mint a nővéremnek?

-Szó sem lehet róla Pistike!"

2021. márc. 13. 10:06
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem elég valószínű, rossz ki mondani, de lehet utálnak!:( Nagyon sajnálak, törekedj arra, hogy minél hamarabb el költözz! Vagy kérdez meg tőlük, anya, apa ti utáltok?
2021. márc. 13. 10:58
 10/15 anonim ***** válasza:
24%
Utolsó, te elhiszed a meskikét? Mikor állítólag utólag mondták meg neki hogy a nővére levetett cuccaiban jár? (mert ugye magától nem jött rá)
2021. márc. 13. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!